Μάλωσε με τον συγκάτοικο και του κάρφωσε τα γεννητικά όργανα με παγοκόφτη σε σανίδα

Μάλωσε με τον συγκάτοικο και του κάρφωσε τα γεννητικά όργανα με παγοκόφτη σε σανίδα

Στην αναφορά της αστυνομίας η υπόθεση περιγράφεται ως «περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας»

CV-3
Ένας 45χρονος άνδρας ονόματι Jason Dee Maughn συνελήφθη και κατηγορείται για απαγωγή και σεξουαλική κακοποίηση, καθώς σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές κάρφωσε ένα παγοκόφτη στο πέος του συγκάτοικού του κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το βράδυ της 30ης Αυγούστου στο σπίτι που μοιράζονται οι δύο άνδρες στο Τέιλορσβιλ. Όπως αναφέρει η αναφορά της αστυνομίας, ο Maughn έδεσε με χειροπέδες πάνω σε μια καρέκλα τον συγκάτοικό του και τον απείλησε βάζοντάς του όπλο στο κεφάλι.

Όπως ανέφερε στην κατάθεσή του το θύμα, του οποίου τα στοιχεία δεν δημοσιοποιήθηκαν, είχε να διαλέξει ανάμεσα σε δύο επιλογές που του έδωσε ο 45χρονος: ή να τον σκοτώσει στην έρημο ή να του καρφώσει παγοκόφτη στο πέος. Τον απείλησε μάλιστα πως θα τον πυροβολήσει σε περίπτωση που προσπαθήσει να αντισταθεί. Το θύμα επέλεξε τη δεύτερη από τις δύο επιλογές και ο 45χρονος χρησιμοποίησε ένα σφυρί για να καρφώσει με παγοκόφτη τα γεννητικά του όργανα πάνω σε μια σανίδα!

Την επόμενη μέρα όταν του έβγαλε τις χειροπέδες, πήγε σε νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Στην αναφορά της αστυνομίας η υπόθεση περιγράφεται ως «περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας». Τονίζεται πως οι δύο άνδρες ζούσαν μαζί, αλλά δεν διευκρινίζεται η σχέση που είχαν.

Από την Κυριακή 2/12 ο Maughn κρατείται στη φυλακή του Σολτ Λέικ με εγγύηση που ανέρχεται στα 250.000 δολάρια. Τις επόμενες ώρες θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης