Σύνοδος G20: Το ενθουσιώδες «high five» του Πούτιν με τον πρίγκιπα Σαλμάν και ο χαμός στα social media

Σύνοδος G20: Το ενθουσιώδες «high five» του Πούτιν με τον πρίγκιπα Σαλμάν και ο χαμός στα social media

Η χειραψία προκάλεσε την αηδία και την οργή ορισμένων χρηστών των social media, στον απόηχο της δολοφονίας Κασόγκι, ενώ άλλοι σχολίασαν ότι ο Τραμπ έμεινε... στην απέξω

salman_putin_arthro
Το ενθουσιώδες «high five» που αντάλλαξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν κατά τη διάρκεια της συνόδου των G20 στην Αργεντινή άναψε φωτιά στα social media, με πολλούς χρήστες να δηλώνουν αηδιασμένοι και εξοργισμένοι από τον «αδερφικό» χαιρετισμό των δύο αμφιλεγόμενων ηγετών.

Κατά τη συνάντησή του με τον πρίγκιπα διάδοχο της Σαουδικής Αραβίας, τον οποίο μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θεωρεί υπευθυνο για την φρικιαστική δολοφονία του δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο Ρώσος πρόεδρος διαφοροποιήθηκε αισθητά από τους άλλους ηγέτες, που θεώρησαν πρέπον να κρατήσουν τις αποστάσεις τους.




Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Πούτιν ανταλλάζει μια ζεστή χειραψία με τον Σαλμάν, χαμογελώντας του πλατιά. Οι δύο ηγέτες μοιάζουν με παλιόφιλους που ξανασυναντιούνται μετά από καιρό.

Κλείσιμο
Πολλοί χρήστες του διαδικτύου σχολίασαν σε καυστικές αναρτήσεις την ομοιότητα στις βάναυσες μεθόδους των δύο ηγετών, ενώ επισήμαναν και το γεγονός ότι ο Τραμπ, έμεινε στην... απέξω, και μπορεί αργά ή γρήγορα να ζηλέψει!

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές αναρτήσεις


hightfive-1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης