Άρωμα γυναίκας στη G20: Η εντυπωσιακή Μελάνια, η σικ Μπριζίτ Μακρόν και η λαμπερή Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Άρωμα γυναίκας στη G20: Η εντυπωσιακή Μελάνια, η σικ Μπριζίτ Μακρόν και η λαμπερή Πρώτη Κυρία της Αργεντινής

Πρώτη και καλύτερη η Μελάνια Τραμπ με pencil  φούστα που αναδείκνυε το καλλίγραμο σώμα της - Απαστράπτουσα η «οικοδέσποινα»  πρώτη κυρία της Αργεντινής, Τζουλιάνα  Αουάντα - Λευκό σικ κοστούμι επέλεξε η  Μπριζίτ Μακρόν - Total black με φολκλόρ εσάνς για την Σοφί Τριντό

g20_kyries_arthro
Οι ηγέτες των 20 ισχυροτέρων οικονομιών του κόσμου άρχισαν να καταφθάνουν τις τελευταίες δύο ημέρες στην Αργεντινή, για τη σύνοδο του G20 προκειμένου να συνομιλήσουν για το εμπόριο και το μεταναστευτικό.

Οι αφίξεις, όμως, αυτές πήραν λίγη από τη λάμψη των Πρώτων Κυριών των ηγετών, οι οποίες συνόδευσαν τους συζύγους τους στο Μπουένος Άιρες.

Πρώτη και καλύτερη -ποια άλλη- η Μελάνια Τραμπ. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, σικ και λαμπερή, κατέβηκε από το προεδρικό αεροσκάφος φορώντας μία μπορντώ, δερμάτινη καπαρντίνα Ralph Lauren και μία λευκή pencil φούστα, ενώ  συνόδευσε το σύνολο με ένα ζευγάρι δίχρωμες, ψηλοτάκουνες γόβες.

Ωστόσο, φαίνεται  πως η Μελάνια άλλαξε ρούχα μέσα στο Air  Force One, καθώς, στην αναχώρηση του προεδρικού ζεύγους από την Ουάσινγκτον, φορούσε μία ίδιου στυλ μωβ φούστα με μπορντώ γόβες. 

20391474
20388891

Την ίδια στιγμή η Μπριζίτ Μακρόν εμφανίστηκε με ένα λευκό ταγέρ στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν, σε δεξίωση που τους παρέθεσε το προεδρικό ζεύγος της Αργεντινής Μαουρίσιο Μάκρι και Τζουλιάνα Αουάντα. Η 44χρονη Πρώτη Κυρία της Αργεντινής, με τη σειρά της είχε επιλέξει φλοράλ shirtdress με πέδιλα.

20390001


Κλείσιμο
awada_brig


Παράλληλα, κατά την υποδοχή των Τριντό επέλεξε ένα εντυπωσιακό μαύρο δαντελένιο φόρεμα και μαύρες γόβες, ποζάροντας για τους φωτογράφους έξω από το προεδρικό μέγαρο. Η Σοφί Τριντό εντυπωσίασε με το ανδρόγυνο λουκ της, ένα μαύρο παντελόνι με ασορτί πουκάμισο και γόβες το οποίο έσπασε με ένα πολύχρωμο, φολκλόρ τσαντάκι. Νωρίτερα, την ώρα της άφιξης του προεδρικού ζεύγους του Καναδά στην πρωτεύουσα της Αργεντινής, η Σοφί Τριντό επέλεξε  ένα μπορντώ φόρεμα σε στενή γραμμή.

awada_trid

trudeau



Από τα φλας των φωτογράφων δεν ξέφυγαν και άλλες πρώτες κυρίες, όπως του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ, Πενγκ Λιουάν, όπως επίσης της Νοτίου Κορέας, Κιμ Γιουνγκ-Σουκ και του Ιάπωνα προέδρου, Σίνζο Άμπε. Και οι τρεις έκαναν ιδιαίτερα κοψές και προσεγμένες εμφανίσεις, με κατά τι καλύτερη την Νοτιοκορεάτισσα Πρώτη Κυρία με ένα total black σύνολο. 
20388827

20391334
Ο πρόεδρος της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ, με τη σύζυγό του
20392513
Το προεδρικό ζεύγος της Ιαπωνίας

Στην G20 έφτασε και ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Εμινέ, η οποία κατέβηκε από το αεροσκάφος με  λευκή μαντίλα και μαύρο σύνολο.

20389942


Εκτός, όμως, από τις Πρώτες Κυρίες, στο Μπουένος Άιρες έφτασε και η βασίλισσα Μαξίμα της Ολλανδίας, επιστρέφοντας για λίγο στην γενέτειρά της, την Αργεντινή.

Η 47χρονη βασίλισσα έκανε μία στυλάτη εμφάνιση στο Επενδυτικό Φόρουμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Κίρχνερ, φορώντας με ένα μαύρο φόρεμα με κόκκινες και άσπρες ρίγες στη φούστα. Στην ίδια εκδήλωση στο πλευρό της βασίλισσας έδωσε το «παρών» το ζεύγος Μάκρι.

maxima


Η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, έφτασε στο Μπουένος Άιρες με ένα γκρι σακάκι και μαύρο παντελόνι, ενώ προσέδωσε μία χρωματιστή πινελιά στην εμφάνισή της με ένα πορτοκαλί κολιέ.

20392509
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης