Ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με τη... μητριά του για να μην γίνει γκέι

Ανάγκασε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με τη... μητριά του για να μην γίνει γκέι

«Ανεπανόρθωτη» η βλάβη που έχει υποστεί ο 30χρονος σήμερα άντρας, έκρινε το δικαστήριο, καταδικάζοντας τον πατέρα

dad
Μία απίστευτη υπόθεση με πρωταγωνιστές έναν πατέρα και ένα 11χρονο αγόρι το οποίο εμφάνιζε ομοφυλοφιλικές τάσεις αναδύθηκε στην επιφάνεια της επικαιρότητας στην Αγγλία. Ο πατέρας υποχρέωσε τον 11χρονο γιο του να κάνει σεξ με τη... μητριά του, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η «κατάρα», όπως ο ίδιος είπε στο δικαστήριο.

Το αγόρι, που σήμερα είναι 30 ετών, προσέφυγε στο δικαστήριο κατά του πατέρα και της μητρίας του, αποκαλύπτοντας το δράμα που βίωσε όταν ήταν σε ηλικία 11 ετών. Ο πατέρας του παιδιού το υποχρέωνε να κάνει σεξ με τη μητριά του, προκειμένου να αποβάλει τις ομοφυλοφιλικές τάσεις που εμφάνιζε.

Το δικαστήριο άκουσε τον 30χρονο σήμερα άντρα να περιγράφει όσα βίωσε, λέγοντας πως όταν έλειπε ο πατέρας του, η μητριά είχε λάβει οδηγίες να εμφανίζεται εντελώς γυμνή μπροστά του και να επιδίδεται μαζί του σε σεξουαλικές πράξεις. Ο ίδιος δήλωσε ότι ήταν τόσο τραυματική η εμπειρία που έζησε, που όταν μυρίζει το άρωμα που φορούσε τότε η μητριά του, ξαναζεί στο μυαλό του όσα είχε βιώσει πριν από δύο δεκαετίες.

Πέντε χρόνια μετά, όταν ήταν σε ηλικία 16 ετών, ο πατέρας του χώρισε με τη συγκεκριμένη γυναίκα και μετακόμισαν. Στο νέο τους σπίτι, ο έφηβος τότε έπεσε θύμα ενός παιδόφιλου, ο οποίος ήταν ιδιοκτήτης του σπιτιού. Η αστυνομία εντόπισε τον άντρα αυτόν, όταν βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες του 16χρονου αγοριού, τις οποίες υπέκλεπτε μέσω κρυφών καμερών.

Ο πατέρας που υποχρέωνε το 11χρονο αγόρι να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξεις με τη μητριά του, δήλωσε στο δικαστήριο ότι μοναδικός του σκοπός ήταν «να βάλω το παιδί στο σωστό δρόμο, ώστε να μην γίνει γκέι». Ο ίδιος επικαλέστηκε ψυχική διαταραχή, λόγω της οποίας παρουσίαζε διπλή προσωπικότητα, σσαν τον «Τζέκιλ και Χάιντ»!

Ο πατέρας καταδικάστηκε από το δικαστήριο, το οποίο έκρινε ότι η ζημιά που έχει υποστεί ο 30χρονος σήμερα άντρας, είναι «ανεπανόρθωτη».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης