Μαδούρο: Όσοι με λένε δικτάτορα να πάνε στο δια@@@ο, είμαι μετριοπαθής
«Εγώ ξέρω ποιος είμαι - είμαι ένας μετριοπαθής άνδρας που μεγάλωσα με τις αξίες του Σιμόν Μπολιβάρ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι δικτάτορας» υποστήριξε ο Μαδούρο
Εξερράγη την Τετάρτη ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νίκολας Μαδούρο, κατά όσων τον αποκαλούν δικτάτορα.
«Δεν με ενδιαφέρουν όσοι με αποκαλούν δικτάτορα. Όσοι το λένε μπορούν να πάνε στο δια@@@ο» είπε ο Μαδούρο σύμφωνα με την Daily Exelsior.
«Εγώ ξέρω ποιος είμαι - είμαι ένας μετριοπαθής άνδρας που μεγάλωσα με τις αξίες του Σιμόν Μπολιβάρ. Δεν θα μπορούσα ποτέ να είμαι δικτάτορας» πρόσθεσε ο Μαδούρο.
Τον χαρακτηρισμό «δικτάτορας» για τον Μαδούρο έχουν χρησιμοποιήσει από τις αμερικανικές αρχές μέχρι τον πρόεδρο της Κολομβίας και τον επικεφαλής του Οργανισμού Αμερικανικών Κρατών καθώς η πλειοψηφία των κρατών της Βόρειας και Νότιας Αμερικής δεν έχουν αναγνωρίσει το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών στη Βενεζουέλα τον περασμένο Μάιο.
Την ίδια ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ετοιμάζεται, σύμφωνα με την Washington Post, να συμπεριλάβει τη Βενεζουέλα στις χώρες για τις οποίες οι ΗΠΑ εκτιμούν ότι στηρίζουν την τρομοκρατία.
Το 1981, μια ελληνική εταιρεία αποφάσισε να μπει σε έναν χώρο που μέχρι τότε ανήκε σχεδόν αποκλειστικά στις εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό. Πρόθεσή της να δημιουργήσει μια 100% ελληνική πρόταση, βασισμένη στην άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την καινοτομία. Αυτή ήταν η αρχή της ΜΕΓΑ.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.