Απτόητος ο Μαδούρο: Σύντομα θα επιστρέψω στο εστιατόριο του Salt Bae

Απτόητος ο Μαδούρο: Σύντομα θα επιστρέψω στο εστιατόριο του Salt Bae

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας ευχαρίστησε τον σεφ του εστιατορίου της Κωνσταντινούπολης και αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην επίσκεψή του σε μουσείο, όπου τον αποκάλεσαν... σουλτάνο

maduro
Από οδηγός λεωφορείων κορυφαίος συνδικαλιστής, από εκεί πρόεδρος της Βενεζουέλας και πλέον... σουλτάνος στο πανάκριβο εστιατόριο της Κωνσταντινούπολης, Nusr-Et. Ο λόγος για τον Νικολάς Μαδούρο, ο οποίος όχι μόνο δεν απολογήθηκε για το γεγονός ότι δείπνησε σε ένα πανάκριβο εστιατόριο, ενώ ο λαός στη Βενεζουέλα λιμοκτονεί, αλλά δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι θα επιστρέψει και μάλιστα με ενθουσιασμό, καθώς τον αποκάλεσαν... σουλτάνο Μαδούρο!

Οι μπριζόλες των 100 δολαρίων προκάλεσαν εντονότατες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις στη Βενεζουέλα, όπου η κατάσταση παραμένει απελπιστική για τους πολίτες.

Η επιστροφή του προέδρου της Βενεζουέλας στο Καράκας συνοδεύτηκε από συνέντευξη Τύπου, με τον ίδιο να δηλώνει: «Σύντομα θα επιστρέψω. Ευχαριστούμε για τα δώρα που μας έδωσες», αναφερόμενος στο μπλουζάκι με το πρόσωπο του Salt Bae, που του χάρισε ο Τούρκος σεφ.

«Με κάλεσαν σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια. Ο σεφ του Nousr-Et με υποδέχθηκε. Δεν τον ήξερα. Εκτιμώ τα δώρα που μας έδωσε. Η Βενεζουέλα έχει πολλούς φίλους. Αγκαλιαστήκαμε περίπου επτά φορές», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μαδούρο.

Σε επίσκεψή του μάλιστα σε μουσείο της Κωνσταντινούπολης, ο Μαδούρο ενθουσιάστηκε, καθώς εκτός των εκθεμάτων, οι υπεύθυνοι τον έβαλαν να καθίσει σε έναν δρόμο και τον αποκαλούσαν... σουλτάνο!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης