Βενεζουέλα: Το βίντεο με τον Μαδούρο να δειπνεί στο εστιατόριο του Salt Bae

Βενεζουέλα: Το βίντεο με τον Μαδούρο να δειπνεί στο εστιατόριο του Salt Bae

Θύελλα οργής προκάλεσε η επιλογή του προέδρου της Βενεζουέλας να σταματήσει στην Κωνσταντινούπολη για να γευτεί τις λιχουδιές του Νουσρέτ Γκιοκτσέ, την ώρα που οι Βενεζουελάνοι λιμοκτονούν και βλέπουν το κόκκινο κρέας μόνο σε φωτογραφίες και βίντεο

gjbw
Έντονη οργή έχει προκληθεί στη Βενεζουέλα μετά την είδηση πως ο πρόεδρος της χώρας, Νικολάς Μαδούρο δείπνησε σε πανάκριβο εστιατόριο του σεφ γνωστού ως «Salt Bae» στην Κωνσταντινούπολη.
Την ίδια ώρα, στη Βενεζουέλα, οι πολίτες λιμοκτονούν, ενώ το κόκκινο κρέας θεωρείται πλέον πολυτέλεια.



Η είδηση ήρθε στο φως μετά από δημοσιεύσεις του σεφ, Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος ανέβασε στα social media, φωτογραφίες από την βραδιά. Μάλιστα, σε ένα από τα στιγμιότυπα, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας φαίνεται να λέει: «Αυτή είναι μια μοναδική στιγμή».

Κλείσιμο
The President of Venezuela Nicholas Maduro visit Nusret Steakhouse.


Στο μεταξύ οι πολίτες στη Βενεζουέλα ζουν τραγικές στιγμές, καθώς περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν μετανασταστεύσει εξαιτίας της έλλειψης φαγητού και φαρμάκων. Από εκείνους που έχουν παραμείνει, το 87% των ανθρώπων ζει σε συνθήκες φτώχειας.



Ενδεικτική είναι μια έρευνα, η οποία υποστηρίζει πως τον τελευταίο χρόνο ένας μέσος πολίτης της Βενεζουέλας έχει χάσει 11 κιλά.

Από την πλευρά της αντιπολίτευσης, ο Χούλιο Μπόργκες, υποστήριξε: «Ενώ οι κάτοικοι της Βενεζουέλας υποφέρουν και πεθαίνουν από πείνα, ο Νίκολας Μαδούρο και η σύζυγος του απολαμβάνουν ένα από τα πιο ακριβά εστιατόρια στον κόσμο, με χρήματα κλεμμένα από τον λαό της Βενεζουέλας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης