Χόλιγουντ: Ο Snoop Dogg ευχαρίστησε τον... εαυτό του για το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

Χόλιγουντ: Ο Snoop Dogg ευχαρίστησε τον... εαυτό του για το αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας

«Θέλω να με ευχαριστήσω που πίστεψα σε μένα. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν εγκατέλειψα ποτέ... Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι πάντα εγώ», δήλωσε ο διάσημος ράπερ

snoop_main
Ο Snoop Dogg τιμήθηκε με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ και ο θρύλος της ραπ ευχαρίστησε την οικογένειά του «που είναι ο στυλοβάτης του» καθώς και τους Warren G, Dr. Dre και Quincy Jones.

Αλλά πρόσθεσε: «Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου. Θέλω να με ευχαριστήσω που πίστεψα σε μένα. Θέλω να με ευχαριστήσω που έκανα όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν είχαμε μέρες ξεκούρασης. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν εγκατέλειψα ποτέ... Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι πάντα εγώ. Snoop Dogg, είσαι bad m...».

Snoop Dogg Gets Star On Hollywood Walk Of Fame | FULL SPEECH



Snoop Dogg thanks himself for his success



Κλείσιμο
O 16 φορές υποψήφιος για Grammy ράπερ Snoop Dogg απέκτησε αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας, χθες, τέσσερις ημέρες πριν από τη συμπλήρωση 25 χρόνων από την κυκλοφορία του πρώτου του άλμπουμ «Doggystyle».

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Κέντρο Ψυχαγωγίας El Capitan στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ, ήταν παρόντες ο παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου Τζίμι Κίμελ, ο δισκογραφικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς και ο ράπερ Dr. Dre.

Γεννημένος ως Calvin Broadus το 1971 στο Λονγκ Μπιτς πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα από τη μητέρα του Μπέβερλι που του έλεγε αστειευόμενη ότι μοιάζει τον Snoopy από το κόμικ Peanuts.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης