Βίντεο: Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ παραλαμβάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Βίντεο: Ντόναλντ και Μελάνια Τραμπ παραλαμβάνουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου

Δεκάδες κάμερες, παραδοσιακό κάρο και το προεδρικό ζεύγος με πλήρη εορταστική διάθεση, συνέθεσαν το σκηνικό έξω από την προεδρική κατοικία των ΗΠΑ

caro1
Κάποιοι σπεύδουν στα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Άλλοι επιλέγουν να το αγοράσουν από υπαίθριες αγορές. Το ζεύγος Τραμπ, όντας... προεδρικό, δεν θα μπορούσε να βγει στους δρόμους για την αγορά του χριστουγεννιάτικου δέντρου που θα κοσμήσει τον Λευκό Οίκο. Μη φανταστεί κανείς ότι ο Ντόναλντ και η Μελάνια απλώς... παρέλαβαν το δέντρο. Διότι ο πρόεδρος και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ, συμμετείχαν σε ολόκληρη... υπερπαραγωγή!

Δεκάδες κάμερες και δημοσιογράφοι απ' όλον τον κόσμο, με τον Λευκό Οίκο στα γιορτινά του και το προεδρικό ζεύγος να... δίνει το έναυσμα ενόψει των Χριστουγέννων, αλλά και παραδοσιακή άμαξα με άλογο και όλα τα συναφή για τη μεταφορά του «προνομιούχου» δέντρου, συνέθεσαν το σκηνικό της σημερινής μέρας στην αμερικανική προεδρική κατοικία.

Δείτε το βίντεο με τις προετοιμασίες και τη στιγμή που καταφτάνει το κάρο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο περιμένουν με αγωνία ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ:

Trump, First Lady receive the White House Christmas Tree
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης