Βίντεο: Οι πρώτες εικόνες από τις δοκιμές του νέου ρωσικού μαχητικού 5ης γενιάς

su-57

Εντυπωσιακά πλάνα και μανούβρες σε μεγάλο ύψος - Στην απλούστερη έκδοσή του είχε δοκιμαστεί στη Συρία, στις αρχές του 2018 - Τα πρώτα 12 παραδίδονται άμεσα στον ρωσικό στρατό - Το 2019 ξεκινά η μαζική παραγωγή του

Εικόνες από την πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου ρωσικού μαχητικού Su-57 έδωσε στη δημοσιότητα η στρατιωτική ηγεσία της Μόσχας.

Το βίντεο που έδωσαν οι Ρώσοι στους δημοσιογράφους δείχνει τη σχεδιαστική ομάδα, περιλαμβάνει μία περιγραφική ανάλυση των τεχνικών χαρακτηριστικών του, καθώς και εικόνες διάρκειας λίγων δευτερολέπτων από την πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου αεροσκάφους τεχνολογίας stelth.

Σε μία άκρως εντυπωσιακή μανούβρα, ο Ρώσος πιλότος έχει αφήσει ελεύθερο το αεροσκάφος να «στροβιλίζεται» σε μεγάλο ύψος, φανερώνοντας την εντυπωσιακή αεροδυναμική του.

Στην απλούστερη έκδοσή του, το υπερσύγχρονο αεροσκάφος δοκιμάστηκε στη Συρία, κατά των τζιχαντιστών, στις αρχές του 2018. Τα πρώτα 12 αεροσκάφη παραδόθηκαν στον ρωσικό στρατό, ενώ από το 2019 θα ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του.

Δείτε το βίντεο:


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Πετρογιάννης

Ο δικτάτορας (δυστυχώς) Πούτιν προς δικτάτορα Ερντογάν: Τα επόμενα 135 θα δωθούν έγκαιρα στην σύμμαχό μας Τουρκία! Τι, μόνο οι Γιάγκηδες θα πωλούν τόσα αεροπλάνα;

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης