Η ανατριχιαστική στολή του δίχρονου κοριτσιού για το Halloween που «τρέλανε» το διαδίκτυο!

Η ανατριχιαστική στολή του δίχρονου κοριτσιού για το Halloween που «τρέλανε» το διαδίκτυο!

To βραβείο της πιο ευφάνταστης στολής δεν ανήκει φέτος σε κάποια σελέμπριτι, αλλά στη μικρούλα Μάγια

koritsaki
To βραβείο της πιο ευφάνταστης στολής για το φετινό Halloween δεν ανήκει σε κάποια σελέμπριτι, που δαπάνησε χιλιάδες δολάρια για να εντυπωσιάσει σε κάποιο πάρτι, αλλά σε ένα δίχρονο κορίτσι που φόρεσε την στολή που της έφτιαξε η μαμά της και... «έριξε» το Ίντερνετ.

Η μικρούλα Μάγια από τις Φιλιππίνες βγήκε για trick-or-treat ντυμένη με ένα λουλουδάτο φόρεμα και απέσπασε ενθουσιώσεις αντιδράσεις, όχι μόνο από τους γείτονές της στην πόλη Παρανάκε, αλλά και από χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου, που παρακολούθησαν και έκαναν share στο βίντεο που ανέβασε στα social media η μαμά της.

Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν φυσικά ο σχεδιασμός του φορέματος, που έδινε την ψευδαίσθηση ότι το κοριτσάκι κρατούσε το κομμένο κεφάλι του σε ένα πιάτο.

Μετά την προσοχή που προσέλκυσε η στολή της κόρης της στα social media, με το κλιπ να συγκεντρώνει πολλές χιλιάδες views, η μαμά της Μάγια, Κριστάλ Χουάνγκ, δήλωσε σε εφημερίδα της Μανίλας: «Ναι εγώ έφτιαξα την στολή του ακέφαλου κοριτσιού. Η Μάγια ήταν ενθουσιασμένη με την προετοιμασία της στολής και δεν φοβόταν καθόλου, αφού είχε καταλάβει απόλυτα ότι ήταν κάτι ψεύτικο. Όπου κι αν πηγαίναμε τραβούσαμε τα βλέμματα. Ήταν εκπληκτικό».


View this post on Instagram

My super adorable headless Maya 😍😍😍 #halloween #halloween2018 #headless #scarykids

A post shared by Krystel Hwang (@kryshteta) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης