Τζόνι Μέρσερ: O κούκλος «αντάρτης» των Συντηρητικών επιτίθεται ξανά στην Τερέζα Μέι

Τζόνι Μέρσερ: O κούκλος «αντάρτης» των Συντηρητικών επιτίθεται ξανά στην Τερέζα Μέι

Η κυβέρνησή της είναι ένα «σκ...σόου» δηλώνει ο βουλευτής των Τόρηδων - Το ανερχόμενο αστέρι της πολιτικής σκηνής της Βρετανίας έδειξε το σώμα του σε διαφήμιση αφρόλουτρου 

johnny-antartis
Είναι γοητευτικός, τηλεγενής, με σώμα που θα το ζήλευαν πολλοί. Το ανερχόμενο αστέρι των Συντηρητικών στη Βρετανία, Τζόνι Μέρσερ, δηλώνει ότι δεν θα στηρίξει την κυβέρνηση της Τερέζα Μέι γιατί είναι ένα «s...show» (σκ...σόου).

Ο 37χρονος βουλευτής στο Πλίμουθ με το σμιλευμένο σώμα και την κοφτερή γλώσσα επιτέθηκε δριμύτατα στη Μέι ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα είναι στο πλευρό της αφού η πολιτική που ακολουθεί θα μπορούσε να ενταφιάσει το κόμμα, στέλνοντας στην εξουσία τον ηγέτη των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν.

Ο πατέρας δύο παιδιών, που έγινε γνωστός στην πατρίδα του από διαφήμιση αφρόλουτρου, τόνισε ότι η κυβέρνηση της Μέι δεν ταιριάζει με τις αξίες του κι ότι οι αποτυχίες της θα μπορούσαν να στείλουν τον ηγέτη των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν στη Ντάουνινγκ Στρητ.

Ο μελαχρινός βουλευτής όχι δεν μασάει τα λόγια του αλλά τολμάει να δείξει και το κορμί του - από τη μέση και πάνω...Το 2015 εμφανίστηκε στους τηλεοπτικούς δέκτες της Βρετανίας ημίγυμνος απλώνοντας το αφρόλουτρο στο γυμνασμένους του ώμους.

Plymouth MP Johnny Mercer lathers up in...


Φρεσκάροντας τη μνήμη των αναγνωστών της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», επισημαίνει ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μέρσερ εκτοξεύει πυρά κατά του κόμματός του. Τον περασμένο Νοέμβριο είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα «Telegraph» ότι το κόμμα των Συντηρητικών «εξακολουθεί να είναι διάτρητο» κι ότι «κινδύνευε να χάσει την αξιοπιστία του».

Ο Μέρσερ, ένθερμος υποστηρικτής του Remain - της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην ευρωπαική οικογένεια -περιγράφει τον εαυτό του ως κεντροδεξιό. Επίσης,έχει προειδοποιήσει ότι οι Συντηρητικοί ηγούνται από «τεχνοκράτες και διευθυντές»...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης