Πούτιν: Μιλάμε με τον Τραμπ και με ακούει

Πούτιν: Μιλάμε με τον Τραμπ και με ακούει

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους είπε πως πιστεύει ότι ο μεγιστάνας θέλει να αποκαταστήσει τις προβληματικές σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Ντόναλντ Τραμπ ακούει μονάχα τον εαυτό του

ptrum
Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, διαβεβαίωσε σήμερα ότι ο Αμερικανός ομόλογός του Ντόναλντ Τραμπ τον ακούει και επιθυμεί να βελτιώσει τις αμερικανο-ρωσικές σχέσεις.
Κι όλα αυτά παρά την περίπλοκη πολιτική κατάσταση στο εσωτερικό των ΗΠΑ. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος μίλησε σε ένα φόρουμ στο Σότσι, έδωσε αυτήν την απάντηση όταν ρωτήθηκε εάν συμφωνεί με την άποψη ότι ο Αμερικανός πρόεδρος ακούει μονάχα τον εαυτό του.

Ο επικεφαλής του ρωσικού κράτους είπε πως πιστεύει ότι ο μεγιστάνας θέλει να αποκαταστήσει τις προβληματικές σχέσεις μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι αλήθεια πως ο Ντόναλντ Τραμπ ακούει μονάχα τον εαυτό του.

«Ενδεχομένως να ενεργεί με αυτόν τον τρόπο απέναντι σε κάποιον άλλο, όμως σε αυτήν την περίπτωση εκείνος ευθύνεται. Εγώ έχω απόλυτα φυσιολογικό και επαγγελματικό διάλογο με εκείνον και φυσικά με ακούει. Βλέπω ότι αντιδράει στα επιχειρήματα του συνομιλητή του» σημείωσε ο Πούτιν.

Άλλωστε, σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, είναι φυσιολογικό να διαφωνούν για πολλά πράγματα κρίνοντας πως αυτό γίνεται στις συζητήσεις με ξένους ηγέτες.

Πηγή: ΑΠΕ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης