Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Νιώθω φρικτά που έθιξα το μόριό του δημόσια!

Στόρμι Ντάνιελς για Τραμπ: Νιώθω φρικτά που έθιξα το μόριό του δημόσια!

Τα συναισθήματα που τρέφει η πορνοστάρ για τον Αμερικανό πρόεδρο δεν είναι τόσο εχθρικά όσο θα φανταζόταν κανείς, αφού χαρακτηρίζονται κυρίως από οίκτο

Stormy-daniels-2
Μπορεί η κόντρα ανάμεσα στον Αμερικανό πρόεδρο και την πρώην ερωμένη του, Στόρμι Ντάνιελς, να κρατάει για μήνες, με εκατέρωθεν βολές στα social media και προσβλητικές δηλώσεις, όμως τα συναισθήματα που τρέφει η πορνοστάρ για τον Τραμπ δεν είναι τόσο εχθρικά όσο θα φανταζόταν κανείς.

Αυτό τουλάχιστον ισχυρίστηκε η Στόρμι σε μία συνέντευξη που παραχώρησε στο Channel Nine, στο πλαίσιο προώθησης της νέας αποκαλυπτικής της αυτοβιογραφίας, όπου και μίλησε ξανά για την σεξουαλική σχέση που είχε συνάψει με τον Αμερικανό πρόεδρο το 2006, την οποία ο ίδιος αρνείται πεισματικά μέχρι σήμερα.

Η Στόρμι ρωτήθηκε από την Αυστραλή παρουσιάστρια αν αισθάνεται απέχθεια για τον άνδρα που εξακολουθεί εδώ και μήνες να την αποκαλεί ψεύτρα και η απάντησή της ίσως ξαφνιάσει πολλούς. «Δεν τον συμπαθώ, αλλα ούτε νιώθω μίσος για εκείνον. Τα συναισθήματά μου για τον Τραμπ είναι αντικρουόμενα», είπε χαρακτηριστικά η πορνοστάρ.

Σε νέα ερώτηση της δημοσιογράφου παραδέχτηκε μάλιστα ότι νιώθει κυρίως οίκτο για τον Αμερικανό πρόεδρο. «Βρίσκεται σε μια θέση για την οποία ήταν τελείως απροετοίμαστος. Γι' αυτό δυσκολεύεται ο ίδιος και δυσκολεύει και όλους τους άλλους. Την ίδια στιγμή βέβαια συνεχίζει να κάνει κακές επιλογές και να φέρεται σκ@τα σε ανθρώπους», εξήγησε η Ντάνιελς.

Ερωτηθείσα από την παρουσιάστρια αν θέλει να κάνει κακό στον Τραμπ, και γι' αυτό αναφέρεται τόσο υποτιμητικά για τον ίδιο, το μόριό του και τη βραδιά που πέρασαν μαζί, η Ντάνιελς εμφανίστηκε μετανιωμένη. «Για να είμαι ειλικρινής, νιώθω φρικτά για όσα είπα σχετικά με το μόριό του. Είναι κι αυτό μια μορφή body shaming. Όμως η πρόθεσή μου δεν ήταν να του κάνω κακό. Το μόνο που θέλω είναι να σταματήσει αυτός να μου κάνει κακό».

Υπενθυμίζεται ότι η Ντάνιελς είχε αποκαλύψει σε προηγούμενες συνεντεύξεις της ότι το μόριο του Αμερικανού προέδρου μοιάζει με μικροσκοπικό δηλητηριώδες μανιτάρι και ότι το σεξ μαζί του ήταν από τα λιγότερο εντυπωσιακά της ζωής της.

Κλείσιμο
Η 39χρονη επιβεβαίωσε ότι πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά του προέδρου, και δικαιολόγησε την απόφασή της λέγοντας ότι θέλει να κριθεί από το δικαιοσύνη όπως θα συνέβαινε με οποιονδήποτε άλλον.

Η αγωγή που θα καταθέσει αφορά στις απειλές που ισχυρίζεται ότι δέχθηκε την περασμένη χρονιά προκειμένου να μην μιλήσει ανοιχτά για την «παράνομη» σχέση της με τον μεγιστάνα, όταν εκείνος ήταν ήδη παντρεμένος με την Μελάνια.

Sneak peek: The Stormy Daniels tell all interview | 60 Minutes Australia
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης