Ο Τραμπ επιτίθεται στη γερουσιάστρια που καταψήφισε τον διορισμό του Κάβανο

Ο Τραμπ επιτίθεται στη γερουσιάστρια που καταψήφισε τον διορισμό του Κάβανο

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ, πολύ λυπηρή ψήφος. Νομίζω ότι ήταν πολύ, ειλικρινά, αισχρή», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε τηλεφωνικά στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News

lisa-murkowski-donald-trump
Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ καταφέρθηκε με σφοδρότητα εναντίον της Λίσα Μερκάουσκι, της Ρεπουμπλικανής γερουσιάστριας της Αλάσκας, χαρακτηρίζοντας «αισχρή» την απόφασή της να καταψηφίσει τον διορισμό του Μπρετ Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο — ήταν το μοναδικό μέλος του GOP στη Γερουσία που το έκανε.

«Νομίζω ότι ήταν μια πολύ, πολύ λυπηρή ψήφος. Νομίζω ότι ήταν πολύ, ειλικρινά, αισχρή», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε τηλεφωνικά στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News.

Ο πρόεδρος τόνισε πως εκτίμησε το γεγονός ότι ο Δημοκρατικός Τζο Μάντσιν παρέβη την κομματική γραμμή και τάχθηκε υπέρ του διορισμού του Κάβανο και ταυτόχρονα ότι η στάση της Μερκάουσκι τον απογοήτευσε.

«Έχω κάνει τόσα πολλά για την Αλάσκα, με σόκαρε η ψήφος της. Νομίζω ότι αυτή θα μείνει στην ιστορία ως μια πολύ θλιβερή μέρα για εκείνη, διότι εκείνος (ο Κάβανο) θα γίνει σπουδαίο μέλος του Ανώτατου Δικαστηρίου», επέμεινε.

Νωρίτερα, ο Τραμπ χαιρέτισε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας του διορισμού του Κάβανο στο Ανώτατο Δικαστήριο, κάνοντας λόγο για μια «αληθινά ιστορική βραδιά» και μια «τρομερή νίκη» του κόμματός του σε μια πολιτική συγκέντρωση στο Κάνσας.

«Δεν δίνεις σπίρτα στον εμπρηστή και δεν δίνεις την εξουσία σε έναν εξοργισμένο όχλο αριστερών», συνέχισε ο Τραμπ, επαναλαμβάνοντας λέξη προς λέξη μια ανάρτησή του στο Twitter. «Οι Δημοκρατικοί έχουν γίνει πολύ ακραίοι και πολύ επικίνδυνοι για να κυβερνήσουν», πρόσθεσε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης