«Ερευνούμε αν πέσαμε θύμα εξαπάτησης», λέει το Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας για την υπόθεση του Τομ Χανκς

«Ερευνούμε αν πέσαμε θύμα εξαπάτησης», λέει το Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας για την υπόθεση του Τομ Χανκς

Σάλος με fake αναρτήσεις - «Πωλούνται εισιτήρια με την υπόσχεση της παρουσίας μου» είπε ο διάσημος ηθοποιός - «Διεξάγεται σχετική έρευνα για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Χανκς», δηλώνει το Ινστιτούτο Πλιτιστικής Διπλωματίας

kaps__9
Το ενδεχόμενο να έχει πέσει «θύμα εξαπάτησης», εξετάζει το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την άφιξη του Τομ Χανκς στην Αθήνα ως καλεσμένου του ινστιτούτου για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως τονίζει το  Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, η παρουσία του Τομ Χανκς  για φιλανθρωπικό σκοπό με είσοδο δωρεάν και όχι επί χρήμασι, όπως ειπώθηκε, είναι μάλλον απόρροια εξαπάτησης για την οποία διεξάγεται έρευνα από τις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα το Ελληνικό Ινστιτούτο Πολιτιστικής Διπλωματίας, ανέφερε σε ανακοίνωσή του:

«Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν την άφιξη του κυρίου Χανκς στην Αθήνα ως καλεσμένου του Ελληνικού Ινστιτούτου Πολιτιστικής Διπλωματίας για φιλανθρωπικό σκοπό με είσοδο δωρεάν και όχι επί χρήμασι όπως ειπώθηκε, δηλώνουμε ότι διεξάγεται σχετική έρευνα με τις αρχές για να διαπιστωθεί αν ο οργανισμός και συγκεκριμένα η εκπρόσωπός του κυρία Άντα Ηλιοπούλου έπεσε θύμα εξαπάτησης από δήθεν εκπρόσωπο του κυρίου Χανκς, καθώς επίσης και κατά πόσον τα προσωπικά έγγραφα που ο οργανισμός έχει στη διάθεσή του είναι αυθεντικά».

Νωρίτερα ο δημοφιλής Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς, έστειλε ένα σημαντικό μήνυμα στους «φίλους του στην Ελλάδα», αφότου η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, κατήγγειλε μέσω Twitter ότι το Ελληνικό Ιδρυμα Πολιτιστικής Διπλωματίας ψεύδεται αναφορικά με την παρουσία του άνδρα της σε εκδήλωσή του.

«Κάποιος ισχυρίζεται ότι θα εμφανιστώ σε εκδήλωση στην Αθήνα, κάτι που δεν είναι ούτε υπήρξε ποτέ αλήθεια. Εισιτήρια πωλούνται με την υπόσχεση της παρουσίας μου», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τομ Χανκς σε ανάρτησή του στην ίδια πλατφόρμα και ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν σχετικά με την πιθανότητα παρουσίας μου στην εκδήλωση και οι διοργανωτές δεν είναι ειλικρινείς σε ό,τι αφορά την επικοινωνία μαζί μου. Προσέξτε να μην σας εξαπατήσουν».

«Για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν υπάρχει κανένας φορέας που να ονομάζεται Tom Hanks Management και οποιαδήποτε δική μου υπογραφή σε συμβόλαιο δήθεν συμφωνίας είναι προϊόν πλαστογραφίας», συμπληρώνει ο πολυαγαπημένος ηθοποιός.

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης