Βίντεο: Ρακούν... impossible mission «δραπετεύει» από 9όροφο κτήριο!

Βίντεο: Ρακούν... impossible mission «δραπετεύει» από 9όροφο κτήριο!

Η εκπληκτική απόδραση του... Τομ Κρουζ του ζωικού βασιλείου από πολυκατοικία στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ

raccoon
Βρέθηκε εγκλωβισμένο στη μέση ενός τοίχου πολυκατοικίας. Το σκέφτηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πήδηξε σαν λοκατζής στο κενό. Προσγειώθηκε στο έδαφος δίχως να υποστεί ούτε γρατζουνιά και διέφυγε τρέχοντας από τους εχθρούς του. Θα μπορούσε να είναι περιγραφή από ταινία του Χόλιγουντ. Και όμως, ήταν η περιγραφή ενός ρακούν, το οποίο εγκλωβίστηκε σε τείχο9όροφου κτηρίου στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και κατάφερε να διαφύγει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Το ρακούν... impossible mission ή είχε δει τον Τομ Κρουζ και είχε εντυπωσιαστεί, ή είναι το... alter ego του διάσημου ηθοποιού, στο ζωικό βασίλειο! Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έκανε, ήταν μία μεταφορά εικόνων από καρτούν, στην πραγματικότητα.

Το πώς βρέθηκε γαντζωμένο στη μέση του εξωτερικού τείχου της 9όροφης πολυκατοικίας, πώς πήδηξε σε μία ηρωική προσπάθεια να διαφύγει και πώς δεν υπέστη το παραμικρό, ενώ έσκασε στο έδαφος από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων, είναι εκπληκτικό.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ένας από τους ενοίκους του κτηρίου, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό...

Racoon Survives Nine Story Drop
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης