Βίντεο: Ρακούν... impossible mission «δραπετεύει» από 9όροφο κτήριο!

raccoon

Η εκπληκτική απόδραση του... Τομ Κρουζ του ζωικού βασιλείου από πολυκατοικία στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ

Βρέθηκε εγκλωβισμένο στη μέση ενός τοίχου πολυκατοικίας. Το σκέφτηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα και πήδηξε σαν λοκατζής στο κενό. Προσγειώθηκε στο έδαφος δίχως να υποστεί ούτε γρατζουνιά και διέφυγε τρέχοντας από τους εχθρούς του. Θα μπορούσε να είναι περιγραφή από ταινία του Χόλιγουντ. Και όμως, ήταν η περιγραφή ενός ρακούν, το οποίο εγκλωβίστηκε σε τείχο9όροφου κτηρίου στο Νιου Τζέρσι των ΗΠΑ και κατάφερε να διαφύγει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Το ρακούν... impossible mission ή είχε δει τον Τομ Κρουζ και είχε εντυπωσιαστεί, ή είναι το... alter ego του διάσημου ηθοποιού, στο ζωικό βασίλειο! Σε κάθε περίπτωση, αυτό που έκανε, ήταν μία μεταφορά εικόνων από καρτούν, στην πραγματικότητα.

Το πώς βρέθηκε γαντζωμένο στη μέση του εξωτερικού τείχου της 9όροφης πολυκατοικίας, πώς πήδηξε σε μία ηρωική προσπάθεια να διαφύγει και πώς δεν υπέστη το παραμικρό, ενώ έσκασε στο έδαφος από ύψος τουλάχιστον 10 μέτρων, είναι εκπληκτικό.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε ένας από τους ενοίκους του κτηρίου, ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι που βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή στο σημείο, έμεινε με το στόμα ανοιχτό...

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

20455484

Η Βουλή του Κοσόβου είπε «ναι» στη δημιουργία στρατού που θα αριθμεί 5.000 μέλη – Την προηγούμενη εβδομάδα, η πρωθυπουργός της Σερβίας απείλησε με στρατιωτική επέμβαση, σε περίπτωση που η απόφαση εγκριθεί