Σαουδική Αραβία: Αιγύπτιος θα δικαστεί επειδή... έφαγε με γυναίκα

Σαουδική Αραβία: Αιγύπτιος θα δικαστεί επειδή... έφαγε με γυναίκα

Ο διευθυντής του ξενοδοχείου, στο οποίο έτρωγαν, θα κατηγορηθεί επίσης ότι δεν επιβάλλει "τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει ο νόμος για τη χρήση των γυναικών"

ARABIA_SAUDITA_-_arrestato_colazione
Οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας έχουν συλλάβει έναν Αιγύπτιο εργασιακό μετανάστη, για «άσεμνη» συμπεριφορά αντίθετη με τη μουσουλμανική ηθική: ο άντρας έτυχε της προσοχής της αστυνομίας, επειδή, άκουσον άκουσον, είχε γεύμα σε ξενοδοχείο στη Τζέντα, μαζί με μια συνάδελφό του!

Σύμφωνα με τη σαουδαραβική δικαστική αρχή, ο "ύποπτος" εμφανίζεται σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ενώ "παίρνει πρωινό" με γυναίκα, η οποία έχει το πρόσωπό της πλήρως καλυμμένο από νικάμπ, όπως υπαγορεύει η παράδοση. Θα πρέπει να απαντήσει σε διάφορες κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της "εργασίας σε τομέα" που προορίζεται για τους Σαουδάραβες πολίτες.

Από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ανάπτυξης αναφέρουν ότι ο συλληφθείς έχει ασπαστεί την πίστη Bahá'í, μια μονοθεϊστική Αβρααμικη θρησκεία, που γεννήθηκε στο Ιράν και είναι η νεότερη από τα παγκόσμια πνευματικά ρεύματα. Επίσης ανέφεραν ότι ο Αιγύπτιος θα δικαστεί. Ένας εκπρόσωπος του υπουργού Khalid Abal Khail προσθέτει ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου θα κατηγορηθεί επίσης ότι δεν επιβάλλει "τις κατευθυντήριες γραμμές που ορίζει ο νόμος για τη χρήση των γυναικών".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης