Συριακό Παρατηρητήριο: Οι Ρώσοι ξεκίνησαν ξανά βομβαρδισμούς στη Ιντλίμπ

Idlib1

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές μέσα στην Ιντλίμπ και γύρω απ' αυτή είχαν σταματήσει στις 15 Αυγούστου, όμως φιλοκυβερνητικές συριακές δυνάμεις συνέχισαν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και τα πυρά πυροβολικού εναντίον των ανταρτών που βρίσκονται εκεί, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

Πηγή στους Σύρους αντάρτες και το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων δήλωσαν πως οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές εναντίον ανταρτών στη βορειοδυτική επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας επαναλήφθηκαν σήμερα έπειτα από αρκετές εβδομάδες.

Ο Σύρος πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ έχει ορκιστεί να ανακαταλάβει κάθε εκατοστό της Συρίας και έχει πραγματοποιήσει μεγάλα κέρδη σε βάρος των ανταρτών από το 2015 που η Ρωσία άρχισε να συμμετέχει στην πολεμική προσπάθειά του.

Την περασμένη εβδομάδα, πηγή προκείμενη στη Δαμασκό δήλωσε πως η κυβέρνηση ετοιμάζει μια επίθεση σε φάσεις για να ανακτήσει την επαρχία Ιντλίμπ, όμως η Τουρκία, ο στρατός της οποίας έχει δημιουργήσει μια σειρά παρατηρητηρίων κατά μήκος των παρυφών της περιοχής των ανταρτών, έχει προειδοποιήσει εναντίον μιας τέτοιας επίθεσης.

Οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές μέσα στην Ιντλίμπ και γύρω απ' αυτή είχαν σταματήσει στις 15 Αυγούστου, όμως φιλοκυβερνητικές συριακές δυνάμεις συνέχισαν τους αεροπορικούς βομβαρδισμούς και τα πυρά πυροβολικού εναντίον των ανταρτών που βρίσκονται εκεί, ανέφερε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Η πηγή στους Σύρους αντάρτες και το Παρατηρητήριο είπαν και οι δύο πως οι αεροπορικές επιδρομές πραγματοποιήθηκαν στην ύπαιθρο κοντά στο Τζισρ αλ-Σουγούρ, στις δυτικές παρυφές της βορειοδυτικής επαρχίας Ιντλίμπ.

Οι ηγέτες της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ιράν πρόκειται να συναντηθούν στις 7 Σεπτεμβρίου στο Ιράν και αναμένεται να συζητήσουν την κατάσταση στη βορειοδυτική Συρία.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

zz

Συριακό Παρατηρητήριο, ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ , βλέπει απο εκει πως Οι Ρώσσοι ξεκίνησαν ξανά βομβαρδισμούς στη Ιντλίμπ , σε μερικές μέρες θα ανακαλύψει και τα χημικά του Ασαντ που έριξε κατά αθώων .

Πολυχρόνης Μανουσόπουλος

Η τελική αναμέτρηση με τον Isis και τις διάφορες άλλες ισλαμικές τρομοκρατικές ομάδες που συνέστησαν και εξόπλισαν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι-με την Mossad παρούσα- θα γίνει στην Ιντλίμπ. Δεν πρέπει να υπάρξει έλεος για τους ισλαμοφασίστες. Σφαγή αυτών και των οικογενειών τους μέχρι τον τελευταίο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης