Απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό οι μουσουλμάνοι μετανάστες, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας

Απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό οι μουσουλμάνοι μετανάστες, σύμφωνα με τον πρωθυπουργό της Τσεχίας

Η παράνομη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής θέτουν σε κίνδυνο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό που βασίζεται σε χριστιανικά θεμέλια, σημείωσε ο πρωθυπουργός της Τσεχίας

19961146
«Δεν θέλουμε να ζουμε όπως ζουν οι άνθρωποι στην Αφρική ή στη Μέση Ανατολή», δήλωσε ο Αντρέι Μπάμπις, σημειώνοντας ότι πρέπει να μπει τέλος στην παράνομη μετανάστευση από μουσουλμανικές χώρες.

Η παράνομη μετανάστευση από τις μουσουλμανικές χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής θέτουν σε κίνδυνο τον ευρωπαϊκό πολιτισμό που βασίζεται σε χριστιανικά θεμέλια, σημείωσε ο πρωθυπουργός της Τσεχίας, Αντρέι Μπάμπις, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Πράγας, Prima.

«Εμείς (στην Τσεχία) θεωρούμε την παράνομη μετανάστευση ως απειλή για τον ευρωπαϊκό πολιτισμό», τόνισε.

«Δεν θέλουμε να ζουμε όπως ζουν οι άνθρωποι στην Αφρική ή στη Μέση Ανατολή. Πρέπει να σταματήσουμε (την παράνομη μετανάστευση)», σημείωσε, υποστηρίζοντας τη σύσφιγξη των εξωτερικών συνόρων της ΕΕ.

Παράλληλα, ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την αλλαγή της προσέγγισης, όσον αφορά στην παροχή ασύλου, στη Γερμανία.

Τον Ιούλιο, ο πρωθυπουργός της Τσεχίας είχε υπογραμμίσει την ανάγκη να περιοριστεί η παράνομη μετανάστευση με κάθε κόστος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης