Ο Τραμπ πανηγυρίζει για το νέο ιστορικό ρεκόρ του Nasdaq μετά τη συμφωνία με το Μεξικό

Ο Τραμπ πανηγυρίζει για το νέο ιστορικό ρεκόρ του Nasdaq μετά τη συμφωνία με το Μεξικό

Ο δείκτης «σκαρφάλωσε» πάνω από τις 8.000 μονάδες, στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης του Τραμπ ότι επετεύχθη νέα εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ με το Μεξικό

trumper-hands
Για το νέο ιστορικό ρεκόρ που σημείωσε ο Nasdaq πανηγύρισε μέσω Twitter o Αμερικανός πρόεδρος.

Ο δείκτης «σκαρφάλωσε» πάνω από τις 8.000 μονάδες, στον απόηχο της χθεσινής ανακοίνωσης του Τραμπ ότι επετεύχθη νέα εμπορική συμφωνία των ΗΠΑ με το Μεξικό.

Σε δηλώσεις του από το Οβάλ Γραφείο, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε εχθές ότι εγκαταλείπει την ονομασία NAFTA (Βορειοαμερικανική Συμφωνία Ελευθέρων Συναλλαγών) ενώ πρόσθεσε ότι θα εξετασθεί αν ο Καναδάς θα συμμετάσχει στη καινούργια συμφωνία.

«Ο Nasdaq μόλις σκαρφάλωσε πάντω από τις 8000 μονάδες για πρώτη φορά στην ιστορία», έγραψε ο Αμερικανός πρόεδρος στο τιτίβισμά του.

Κλείσιμο
Λίγα λεπτά νωρίτερα, σε άλλες αναρτήσεις του, ο Τραμπ παρέθετε τη δήλωση του πολιτικού σχολιαστή Λου Ντομπς, σύμφωνα με την οποία ο ίδιος «έχει κάνει περισσότερα για τις μειονότητες στις ΗΠΑ από οποιονδήποτε άλλον πρόεδρο», και κατέκρινε για ακόμη μια φορά τα Fake News Media, που προβάλλουν μόνο τις αρνητικές ειδήσεις για τον ίδιο, «θάβοντας» όλες τις θετικές εξελίξεις.

«Αυτή η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί», έγραψε μεταξύ άλλων ο Τραμπ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης