Βίντεο: Ανετράπη τανκ μετά από στρατιωτική παρέλαση στη Ρωσία!

1067422738

Το τεθωρακισμένο όχημα Τ-34 επρόκειτο να ανέβει σε πλατφόρμα 

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σήμερα στην πόλη Κούρσκ της Ρωσίας.

Το τεθωρακισμένο όχημα Τ-34 που συμμετείχε σε στρατιωτική παρέλαση επρόκειτο να ανέβει σε πλατφόρμα για να απομακρυνθεί από την πόλη.

Ωστόσο μια απότομη κίνηση από τον χειριστή ήταν αρκετή για πέσει το όχημα στο πλαί και τελικά να ανατραπεί προκαλώντας πανικό στους ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο.

Δείτε το βίντεο που μετέδωσε το πρακτορείο Sputnik:


video placeholder

ΣΧΟΛΙΑ (7)

S

Όπως γράφει κι ένας άλλος συνσχολιαστής, το θέμα αυτό με τους αρματοφορείς, τα μεταφορικά τρένα και γενικά τη σταθερότητα των αρμάτων τους, το έχουν οι Ρώσοι. Δεκάδες είναι τα video με ανατροπές. Αυτό με τις λίγες μου γνώσεις στο θέμα, καθώς ήμουν πυροβολητής αρμάτων (Αμερικανικών), νομίζω ότι οφείλεται: 1) Στη μανία τους για παρελάσεις και show με άρματα. Όπως γράφει το άρθρο είναι παρέλαση για την τεράστια αρματομαχία του Κουρσκ. Το άρμα είναι (αυθεντικό;;;) του 2ου Παγκοσμίου. 2) Πρέπει να έχουν κάποιο πρόβλημα με τα πλάτη των αρματοφορέων. Δεν βοηθάει και πολύ το ότι με όλα αυτά τα show, μεταφέρουν διαφορετικούς τύπους αρμάτων (πάντα Τ-κάτι), με ίσως διαφορετικά πλάτη και αποστάσεις στις ερπύστριες. 3) Μία μεγάλη διαφορά με τα δυτικά άρματα, είναι ότι τα ρωσικά δεν έχουν τους μικρούς βοηθητικούς τροχούς στην πάνω πλευρά, που κρατάνε τεντωμένες τις ερπύστριες κι έτσι όπως φαίνεται και στο video, οι τροχοί λόγω των αναρτήσεών τους, τραντάζουν υπερβολικά τις ερπύστριες και τις κάνουν να γλιστράνε πάνω σε υπερβολικά στενούς χώρους. Γενικά με τον υπερβολικό έλεγχο σταθερότητας υπάρχει εγγενές πρόβλημα στα Ρωσικά άρματα. Θυμάμαι άρματα M48 και M60, να ελέγχονται άμεσα, από τους οδηγούς τους. 4) Σε εμάς τα άρματα, που ανεβαίνουν σε αρματοφορείς (στις παρελάσεις), δεν τα ανεβάζουν οι οδηγοί, που θα τα οδηγήσουν τελικά. Κάθε μονάδα χρησιμοποιεί τον καλύτερό της οδηγό, που ανεβάζει σχεδόν όλα τα άρματα στον μεταφορέα. Θυμάμαι αντίστοιχη μεταφορά στον Έβρο, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες M48 προς το κέντρο, όπου ένας οδηγός ανέβασε σε τρένο 30 άρματα της μονάδας του.

Χαχαχαχα

Ποιος ξέρει τι βότκες ''κοπάνησε'' ο ψάρακας... Αυτός είναι ο στρατός του ξανθού γένους που θα χαρίσει την Πόλη στον Βελόπουλο...

!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό; για την ρωσια αυτα δεν ειναι πρωτοφανές.

C.C.C.P.

Με αυτά τα σαϊνια αντίπαλους, ο Χίτλερ θά 'χε φτάσει στο Βλαδιβοστόκ !

..

Έλα όμως που δεν έφτασε. Μάλλον θα ήταν ποιό βλάκας από αυτούς....

tsirko

Έχει ζέστη στη Σιβηρία ακόμα...

Κούρσκ

Το Κουρσκ είναι δυτικά της Μόσχας, στην ευρωπαϊκή Ρωσία. Τον Ιούλιο του 1943 έλαβε μέρος η μάχη του Κούρσκ με στρατηγική ήττα των γερμανών στην μεγαλύτερη αρματομαχία όλων των εποχών. Μετά από αυτή την μάχη η Γερμανία ήταν σε διαρκή υποχώρηση μέχρι το τέλος του πολέμου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

erdogan

«Εάν θέλετε να δείτε δολοφονίες αμάχων, πριν από την επέμβαση της Τουρκίας, δείτε στην Κύπρο» ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος -  «Είπα στον Μακρόν να κοιταχτεί στον καθρέφτη, όταν μου μίλησε για σφαγές στη Συρία» πρόσθεσε

10
191016114132_maxresdefault4567654

Η δύναμη απαιτεί και ικανότητα οπότε σίγουρα τα ανόητα παιχνίδια με ένα πραγματικό όπλο όπως η Mercedes-AMG C63 δεν μπορούν να έχουν ευχάριστη κατάληξη όταν ο οδηγός υπολείπεται σε μυαλό και ταλέντο.