Ο Νετανιάχου έβαλε τη γυναίκα του να πάρει συνεντεύξεις από υποψηφίους στρατιωτικούς συμβούλους!

Netanyahu

Ο πρώην υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιααλόν έκανε τη συγκεκριμένη κατηγορία σε μια συνέντευξη στο ισραηλινό κανάλι Channel 2η οποία πρόκειται να μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής

Η σύζυγος του Ισραηλινού Πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Σάρα, διεξήγαγε συνεντεύξεις με υποψηφίους για τη θέση στρατιωτικού συμβούλου του συζύγου της, όπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός Άμυνας, Μοσέ Γιααλόν, την Παρασκευή.

Ο Γιααλόν έκανε την κατηγορία σε μια συνέντευξη στο ισραηλινό κανάλι Channel 2, η οποία πρόκειται να μεταδοθεί το βράδυ της Παρασκευής.

"Το υπουργείο Άμυνας έστειλε υποψηφίους για το αξίωμα στο γραφείο του πρωθυπουργού για να τους πάρει συνέντευξη ο Νετανιάχου... αλλά ήταν συγκλονισμένοι όταν διαπίστωσαν ότι οι συνεντεύξεις διεξάγονταν από τη Σάρα", λέει ο Γιααλόν στη συνέντευξη (τα αποσπάσματα των οποίων έχουν ήδη μεταδοθεί).

Σύμφωνα με τον Γιααλόν, ο επικεφαλής του ισραηλινού στρατού, Γκάντι Άιζενκοτ, εξέφρασε την οργή του αφού πληροφορήθηκε ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού μίλησε με υποψηφίους για τη θέση.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων δύο ετών, ο Νετανιάχου και η σύζυγός του αμφισβητήθηκαν επανειλημμένα από τις δικαστικές αρχές εν μέσω πολλών ισχυρισμών περί διαφθοράς.

Τον Ιούνιο, η Σάρα κατηγορήθηκε για απάτη επειδή φέρεται να χρησιμοποιεί δημόσιους πόρους για να πληρώσει για ακριβά γεύματα εστιατορίων.

Τον Φεβρουάριο, η ισραηλινή αστυνομία συνέστησε να παραπεμφθεί ο Νετανιάχου σε δίκη, λέγοντας ότι υπάρχουν επαρκή αποδεικτικά στοιχεία για να του προσάψουν δύο κατηγορίες για  διαφθορά.

Η πρώτη περίπτωση αφορά τον Ιισραηλινό παραγωγό του Hollywood, Άρνον Μίλτσαν, ο οποίος φέρεται να ζήτησε να αγοράσει είδη πολυτελείας τόσο για τον Νετανιάχου όσο και για τη σύζυγό του.

Η δεύτερη αφορά μια φερόμενη συμφωνία για ευνοϊκή κάλυψη των μέσων ενημέρωσης στον Άρνον Μόζες, εκδότη της ημερήσιας εφημερίδας Yedioth Ahronoth.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

malt

Πρόκειται για μία ομάδα από περισσότερους των δύο Μαλτέζων  - Έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα για τη δολοφονία - Η Ντάφνι Γκαρουάνα Γκαλιζία δολοφονήθηκε το 2017 από βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό της - Ερευνούσε τα Panama Papers

flights

Οι ελεγκτές επανασχεδιάζουν τον εναέριο χώρο προσφέροντας στα επιβατικά αεροσκάφη τμήμα του, το οποίο προορίζεται για τα στρατιωτικά - 54,3 εκατ. επιβάτες αναμένεται να ταξιδέψουν αεροπορικώς

10
kasog09

Η γυναίκα δήλωσε πως παντρεύτηκε τον Σαουδάραβα δημοσιογράφο τον Ιούνιο στις ΗΠΑ σε μυστική ισλαμική τελετή - Η Τουρκάλα αρραβωνιαστικιά του, Χατιτζέ Τσενγκίζ, ανέφερε πως δεν γνώριζε την ύπαρξη αυτής της γυναίκας και αναρωτήθηκε για τα κίνητρά της