Η Microsoft λάνσαρε τον καινούργιο Internet Explorer 9 (video)

Η Microsoft λάνσαρε τον καινούργιο Internet Explorer 9 (video)

Μετά την επιτυχία των Windows 7, η εταιρία του Bill Gates άρχισε τη διαδικτυακή διανομή του Beta του νέου IE9...

Η Microsoft λάνσαρε τον  καινούργιο Internet Explorer 9 (video)
Μετά την επιτυχία των Windows 7, η εταιρία του Bill Gates άρχισε τη διαδικτυακή διανομή του Beta του νέου IE9. Οι αντιπρόσωποι της Microsoft  ενημέρωσαν τους καταναλωτές και παρευρισκόμενους για τις καινοτομίες του web browser της, σε μία εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α.

Με την ανακοίνωση  να υπογραμμίζει την χρηστικότητα  και διαθεσιμότητα της Beta φάσης σε 33 διαφορετικές γλώσσες (συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών), επισήμανε τις καινοτομίες οι οποίες, όπως υποστηρίζουν οι εκπρόσωποι της εταιρείας,  θα κάνουν το προϊόν τους να είναι γρηγορότερο, χρηστικότερο και ομορφότερο των αντιζήλων του.

Κλείσιμο
Μεταξύ των νέων 'γκάτζετ' που συμπεριλαμβάνονται στο ΙΕ9, είναι η πολύ καλή μετάβαση μεταξύ ιστοσελίδων σε επιφάνεια εργασίας που είναι παρόμοια των ίδιων των Windows 7 και η χρήση νέων κωδικών στησίματος ιστοσελίδων (HTML5, CSS3, ES5, SVG11 κ.α.) που σίγουρα θα προσελκύσει επαγγελματίες.

Θα ήταν παράληψη, όμως, να μην θυμηθούμε πως  η έκδοση αυτή, η οποία υπόσχεται  διαδραστικότητα, πρακτικότητα και ομορφιά βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δοκιμών. Γι’ αυτό, όποιος ενδιαφερόμενος θέλει να δει προσωπικώς το μελλοντικό προϊόν της Microsoft μπορεί να το βρει στο ακόλουθο link: http://www.beautyoftheweb.com/

Δείτε video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης