Συγκινητικό βίντεο: Δίχρονο κοριτσάκι δίνει σάντουιτς στους πυροσβέστες στην Καλιφόρνια

Συγκινητικό βίντεο: Δίχρονο κοριτσάκι δίνει σάντουιτς στους πυροσβέστες στην Καλιφόρνια

Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει το βίντεο με ένα κοριτσάκι που ανέλαβε να δώσει σάντουιτς σε αυτούς που έδιναν μάχη με τις φλόγες

koritsaki_pyrosvestis
Έπαιρνε από ένα κουτί μπουρίτος και τα μοίραζε στους πυροσβέστες, που έδιναν τη μάχη με τις φλόγες στην Καλιφόρνια. Ο λόγος για το δίχρονο κοριτσάκι Γκρέισι Λουτζ , που μαζί με τη μητέρα του βρέθηκαν ανάμεσα στους πυροσβέστες μοιράζοντας φαγητό.

«Μαμά, κοίτα τον. Είναι πεινασμένος. Γρήγορα» λέει η μικρή Γκρέισι, πριν πάρει στα χέρια του άλλο ένα σάντουιτς. Μόλις το πήρε, τον πλησίασε και του το έδωσε, εισπράττοντας ένα «ευχαριστώ».

Η πρωτοβουλία της κοπέλας έφερε χαμόγελα στα χείλη των πυροσβεστών, ενώ οι εικόνες έκαναν το γύρο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Τις τελευταίες ημέρες, η πυρκαγιά στο βόρειο τμήμα της Καλιφόρνια έχει προκαλέσει το θάνατο έξι ανθρώπων και έχει κάψει 396.000 στρέμματα δασικής και αγροτοδασικής έκτασης στην κομητεία της Σάστα, που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Χιλιάδες άνθρωποι χρειάστηκε να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ενώ εκατοντάδες σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Στο έργο της πυρόσβεσης μετέχουν πάνω από 3.500 πυροσβέστες. Ανάμεσά τους ο παππούς και οι θείοι της μικρής Γκρέισι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης