Κρατικές επενδυτικές εταιρείες θα ιδρύσει το Πεκίνο

w01-230756industrialpoll

Θα ανήκουν αποκλειστικά στο δημόσιο και θα συγκροτηθούν είτε με την ανασυγκρότηση εταιριών που ήδη υπάρχουν, είτε με την ίδρυση νέων εταιρειών

Το Πεκίνο θα βελτιώσει την διάθεση κρατικών κονδυλίων, μέσω της ίδρυσης ειδικών εταιριών, οι οποίες θα ασχολούνται με τις κρατικές επενδύσεις και την υλοποίησή τους, σύμφωνα με το αρμόδιο κυβερνητικό όργανο.

Οι εταιρίες αυτές, θα ανήκουν αποκλειστικά στο δημόσιο και θα συγκροτηθούν είτε με την ανασυγκρότηση εταιριών που ήδη υπάρχουν, είτε με την ίδρυση νέων εταιριών, σύμφωνα με τις οδηγίες πιλοτικού προγράμματος εφαρμογής.

Οι εταιρίες κρατικών επενδύσεων θα υλοποιούν επενδύσεις που βρίσκονται στο πλαίσιο της εθνικής αναπτυξιακής στρατηγικής της Κίνας, με στόχο την κλιμάκωση του βιομηχανικού ανταγωνισμού.

Παράλληλα, θα έχουν ως στόχο την βελτίωση των αποτελεσμάτων των επενδύσεων που υλοποιούνται, αλλά και της λειτουργικότητάς τους.

ΣΧΟΛΙΑ

Ναι,η Κίνα στήνει MEGA-ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ,αλλά τα αγράμματα δεξιά ξόανα είναι εναντίον του κράτους.

Τι να πει και η Κίνα τώρα...Τα αγράμματα δεξιά ξόανα,που το πιο βαθυστόχαστο βιβλίο που έχουνε διαβάσει είναι η Σούπερ Κατερίνα,δεν το θέλουνε το κράτος και γράφουνε στο facebook ότι το κράτος δεν μπορεί να είναι ούτε επενδυτής ούτε επιχειρηματίας.Δεν ξέρουνε οι Κινέζοι.Τα αγράμματα δεξιά τσόλια ξέρουνε.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης