Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ «τρολάρει» τον πατέρα του στο instagram

Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ «τρολάρει» τον πατέρα του στο instagram

Οι αναρτήσεις του «πρώτου γιου» με αφορμή την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» των ΗΠΑ - Πώς σχολιάζει ο ίδιος τις δημοσιεύσεις του

jr
Από τους... Δημοκρατικούς το περίμενε, από τον... γιο του το βρήκε! Ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ ανέβασε στο instagram δύο καλλιτεχνικές δημιουργίες με πρωταγωνιστή τον πατέρα του και αντικείμενο την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» των ΗΠΑ, «τρολάροντας» κατά μία έννοια τον πατέρα του, ο οποίος έχει επιλέξει μία δυναμική ρητορική τόσο στο θέμα της μετανάστευσης, όσο και στο θέμα των διεθνών σχέσεων.

Ο «πρώτος γιος», όπως αποκαλείται από τα αμερικανικά ΜΜΕ, παρουσιάζει μία μορφή κόμικ του πατέρα του, ο οποίος βγάζει από το δεξί του χέρι άστρα στα χρώματα της αμερικανικής σημαίας.

ins05-1


Κλείσιμο
Σε άλλη ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ στο instagram, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται ως Διοικητής του στρατού με στολή του εμφυλίου, κρατά έναν αετό στο αριστερό χέρι, ένα μυδραλιοβόλο στο δεξί και πίσω του κυματίζει η αμερικανική σημαία, ενώ πατάει πάνω σε χαλάσματα και φωτιά! «Αυτό είναι καταπληκτικό», έγραψε, σχολιάζοντας τη δημιουργία του καλλιτέχνη.

ins05-2


Όπως εξήγησε ο γιος του Αμερικανού προέδρου, έκανε μία αναζήτηση των καλύτερων καλιτεχνικών δημιουργιών με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για τη 4th of July 2018. Η τελευταία ανάρτηση του Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ για τον πατέρα του, είχε αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης από τους Δημοκρατικούς, κατά την προεκλογική περίοδο το 2016.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης