Βίντεο: Γυναίκα ουρλιάζει επειδή το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση

Βίντεο: Γυναίκα ουρλιάζει επειδή το αεροπλάνο κάνει αναγκαστική προσγείωση

Το αεροπλάνο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση λόγω ιατρικού περιστατικού - Η υπερβολική αντίδραση της γυναίκας, τρομοκράτησε πολλούς επιβάτες, ενώ μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να ξεσπάσουν σε κλάματα

trel_gyn_09
Η τρομακτική αντίδραση μιας γυναίκας σε πτήση της αεροπορικής εταιρείας Spirit Airlines, καταγράφηκε σε βίντεο, όταν για λόγους ιατρικού περιστατικού το αεροπλάνο όπου επέβαινε πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση.

Η υπερβολική αυτή αντίδραση της γυναίκας, όπως ήταν αναμενόμενο τρομοκράτησε πολλούς επιβάτες, ενώ μερικοί από αυτούς δεν δίστασαν να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Το αεροσκάφος που πραγματοποιούσε πτήση από το Χιούστον στη Μινεάπολη αναγκάστηκε να προσγειωθεί στο Ρότσεστερ της Μινεσότα, όταν ένας άνθρωπος, έπεσε σε κώμα και κρίθηκε ότι χρήζει άμεσης ιατρικής βοήθειας.

«Η αεροσυνοδός πίστευε ότι ο άντρας απλά κοιμόταν, αλλά στην πραγματικότητα, ήταν σε κώμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ένας από τους επιβαίνοντες.

Αλλά τα πράγματα έγιναν πολύ χειρότερα όταν μετά την προσγείωση, η γυναίκα άρχισε να τρέχει πανικόβλητη πάνω - κάτω στο διάδρομο του αεροσκάφους και να ωρύεται ότι θέλει να βγει άμεσα από το αεροσκάφος.

«Μπορεί να είχαμε προσγειωθεί, αλλά κανείς δεν ήξερε τι ήταν ικανή να κάνει αυτή η γυναίκα», ανέφερε μία γυναίκα που επέβαινε στο αεροπλάνο, ενώ δεν ήταν λίγοι και αυτοί που από την αντίδραση της γυναίκας άρχισαν να φοβούνται για τα παιδιά τους.

Κλείσιμο
«Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν τα παιδιά στο αεροσκάφος. Απλά δεν ξέραμε τι θα έκανε. Ήμασταν πολύ φοβισμένοι και κλονισμένοι από τη συμπεριφορά της», πρόσθεσε η ίδια γυναίκα.

Τελικά, παρενέβη η αστυνομία, η οποία απομάκρυνε τη γυναίκα από το αεροσκάφος και την μετέφερε σε νοσοκομείο ειδικό σε θέματα ψυχικής υγείας, αφού την διαβεβαίωσαν ότι ο άντρας που βρισκόταν σε κώμα ήταν ένας βετεράνος στρατιωτικός που έπασχε από μετατραυματική διαταραχή.

Μια ώρα μετά το τρομακτικό περιστατικό, η πτήση πραγματοποιήθηκε κανονικά και έφτασε τελικά στον προορισμό της, στη Μινεάπολη.


Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης