Γιατί οι κάλτσες του Μπους του πρεσβύτερου... ενθουσίασαν τον Μπιλ Κλίντον;

Γιατί οι κάλτσες του Μπους του πρεσβύτερου... ενθουσίασαν τον Μπιλ Κλίντον;

Η φωτογραφία με τους δύο πρώην πολιτικούς αντιπάλους κάνει τον γύρο του Διαδικτύου 

kaltsa-ekso
Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Mπιλ Kλίντον, κατά την επίσκεψή του στην οικία του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου.

Ο Κλίντον, φίλος του Ρεπουμπλικάνου πρώην προέδρου των ΗΠΑ, επισκέφθηκε χθες το εξοχικό του στο Μέιν.

Ο 41ος πρόεδρος των ΗΠΑ και ο 42ος πρόεδρος είχαν μία εγκάρδια συνάντηση σαν αυτές που έχουν πατέρας και γιος, όχι σαν αυτές που έχουν δύο πρώην πολιτικοί αντίπαλοι: Ο ένας με το Δημοκρατικό Κόμμα κι ο άλλος με το κόμμα των Ρεπουμπλικάνων.

Η φωτογραφία των δύο ανδρών με τον Μπους τον πρεσβύτερο να φοράει κάλτσες που απεικονίζουν το πρόσωπο του συζύγου της Χίλαρι, κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου.
Στην επίμαχη φωτογραφία ο Μπιλ σηκώνει το μπατζάκι του παντελονιού του Μπους για να φανούν οι κάλτσες του. Και οι δύο άντρες χαμογελούν με τον Μπους τον πρεσβύτερο να αναρτά και το σχετικό τιτίβισμα: «Ιδιαίτερη επίσκεψη σήμερα από έναν σπουδαίο φίλο - και τώρα, έναν συγγραφέα με τις καλύτερες πωλήσεις. Ευτυχώς είχα ένα φρεσκοπλυμένο ζευγάρι κάλτσες...».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί ότι, τον Απρίλιο του 2017, ο Μπιλ Κλίντον είχε χαρίσει στον Μπους τον πρεσβύτερο τρία ζευγάρια πολύχρωμες κάλτσες. Το ένα ζευγάρι ήταν πράσινο με καφέ λαμπραντόρ, το άλλο γαλάζιο με μέλισσες και το τρίτο καφέ, αλλά στη φωτογραφία δεν φαινόταν το πλήρες σχέδιο.

Ο Μπους ο πρεσβύτερος δεν έχει κρύψει τη μεγάλη του αδυναμία στις πολύχρωμες κάλτσες τις οποίες και επιδεικνύει δημοσίως. Στα 89α γενέθλιά του είχε επιλέξει ένα ζευγάρι με τον Superman. Το 2013, σε τελετή που τον βράβευσαν, εμφανίστηκε με κάλτσες στις οποίες υπήρχε το πρόσωπό του. Τώρα για να τιμήσει τον φίλο του, Μπιλ Κλίντον, επέλεξε κάλτσες που απεικονίζουν το πρόσωπό του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης