Bίντεο: Ο Τραμπ καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για τα «φανταστικά μαλλιά του»

Bίντεο: Ο Τραμπ καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι για τα «φανταστικά μαλλιά του»

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Αμερικανός πρόεδρος... χτενίζεται 

trumper-hands
Μπορεί η μεταναστευτική του πολιτική να έχει προκαλέσει σάλο και οι επικρίσεις για τον τρόπο διακυβέρνησής του ολοένα και να αυξάνονται, αλλά μερικά «φλέγοντα» ζητήματα φαίνεται πως εξακολουθούν να έχουν προτεραιότητα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ένα από αυτά τα ζητήματα είναι και αυτό της ξανθιάς κόμης του, που για ευνόητους λόγους έχει γίνει στόχος τρελής καζούρας από τα ΜΜΕ στο παρελθόν.

Ο Αμερικανός πρόεδρος θεώρησε πρέπον να αφιερώσει ένα κομμάτι της πρόσφατης ομιλίας του στη Νότια Καρολίνα στα «φανταστικά μαλλιά του», εκφράζοντας την ικανοποίησή του που έχουν διαψευστεί οι επικριτές τους.

«Είναι ένα ακόμη από τα φανταστικά πράγματα πάνω μου. Όλοι έλεγαν ότι τα μαλλιά μου ήταν ψεύτικα, ότι δεν ήταν φυσικά, ότι φορούσα περουκίνι», ο 72χρονος είπε απευθυνόμενος στο κοινό των υποστηρικτών του, σε μία ομιλία υποστήριξης για τον κυβερνήτη Χένρι ΜακΜάστερ.

«Τώρα πια κανείς δεν το λέει αυτό. Έχω βρεθεί σε καταιγίδες, σε ανέμους που πνέουν με ταχύτητα 95 χλμ την ώρα» πρόσθεσε με έμφαση o Τραμπ, φροντίζοντας να προειδοποιήσει τους επίδοξους διαδόχους ότι «αν φορουν περουκίνι, δεν πρέπει καν να βάλουν υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου».
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης