Βίντεο-σοκ: Η στιγμή που άντρας αυτοκτονεί μέσα στο ιερό τέμενος της Μέκκας

mekka_arthro

Ο πιστός πέφτει από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου, ανάμεσα στο πλήθος

Σοκαριστικό βίντεο έπιασε τη στιγμή που ένας πιστός αυτοκτονεί μέσα στο τέμενος της ιερής πόλης των μουσουλμάνων, τη Μέκκα, βουτώντας από τον τρίτο όροφο, από ύψος δεκάδων μέτρων.

Ο άντρας πέφτει στο κενό, ανάμεσα στο πλήθος, το οποίο καταβάλλεται από πανικό, καθώς κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Αρχικά άπαντες νομίζουν ότι ο άντρας ή έχασε την ισορροπία του, ή κάποιος τον έσπρωξε.

Η ανάλυση του βίντεο, ωστόσο, δείχνει ότι ο άντρας πήρε φόρα και πήδηξε από το μπαλκόνι, γεγονός που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο:ΣΧΟΛΙΑ (9)

Εφαψίας

Ένα κτήνος λιγότερο

Ο ξαποδό παντού

Τον έβαλε ο ξαποδό να πέσει να σκοτωθεί και να τραυματίσει ψυχολογικά αθώους ανθρώπους που είχαν πάει να προσευχηθούν. Παράλογο.

Σαν αβγό

Έσπασε

Αυτοκτονια Διαμαρτυρίας

και συμπαράστασης για την βία εναντίον του Ισλαμολαγνου Μπουτάρη.

VAG

Με με αυτό που έκανε δεν θα έχει παρθένες!

EΠΕ

Σωστός

VAG

Ένας λιγότερος... κάτι είναι και αυτό!

ωχ αμαν

ο τοσκας ειναι

ass

@ωχ αμαν ο τοσκας ηταν,μακάρι να είχε την ευθιξία να ήταν ο ανύπαρκτος γαλονάς,τέλος πάντων ένας λιγότερος.Ας παέι να φάει τα πιλάφια τα πιτόγυρα κτλ τι στον διαόλο τρώνε αυτά τα ορκ,δεν θα στεναχωρηθούμε κιόλας να μην μπορέσουμε να πιούμε τον κυριακάτικο φρέντο μας.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

sP4PEpoi

Πήρε τη ρεβάνς για την ακύρωση της ομιλίας του - Ο αμερικανός πρόεδρος ενημέρωσε τον τρίτο τη τάξει πολιτειακό παράγοντα της χώρας, ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το στρατιωτικό αεροσκάφος λόγω του shutdown

Rtdpktkh

O πρωθυπουργός Εντουάρ Φιλίπ ανέφερε ότι εντός των τριών επόμενων εβδομάδων θα παρουσιάσει πέντε διατάγματα με τα οποία θα επιλύονται τα ακανθώδη ζητήματα τα οποία προκύπτουν από μια άτακτη αποχώρηση της Βρετανίας