«Ο Τραμπ γκρινιάζει για τη ζωή στον Λευκό Οίκο επειδή δεν μπορεί να βλέπει πορνό» αποκαλύπτει δημοσιογράφος

«Ο Τραμπ γκρινιάζει για τη ζωή στον Λευκό Οίκο επειδή δεν μπορεί να βλέπει πορνό» αποκαλύπτει δημοσιογράφος

Η Μίκα Μπρεζίνσκι, μία από τους σφοδρότερους επικριτές του Αμερικανού προέδρου, έγινε έξαλλη με τα σχόλια του δικηγόρου του που χαρακτήρισε αναξιόπιστη την Ντάνιελς επειδή... είναι πορνοστάρ

trump-kontino
Τα χθεσινά σχόλια του δικηγόρου του Αμερικανού προέδρου, Ρούντι Τζουλιάνι, για την Στόρμι Ντάνιελς και την «αναξιοπιστία της ως πορνοστάρ» εξόργισαν την τηλεπαρουσιάστρια του MSNBC, Μίκα Μπρεζίνσκι που έκανε λόγο για «ακραία υποκρισία» στη συμπεριφορά του ίδιου του Ντόναλντ Τραμπ αλλά και των ατόμων που τον περιβάλλουν.

Εχθές ο Τζουλιάνι δήλωσε ότι φυσικά δεν μπορεί να πάρει σοβαρά όσα λέει μια γυναίκα που «πουλάει το κορμί της για το χρήμα», αναφερόμενος στις αποκαλύψεις της Ντάνιελς για τη σχέση της με τον Αμερικανό πρόεδρο και τις απόπειρες να της κλείσουν το στόμα. «Δεν σέβομαι μια πορνοστάρ όσο σέβομαι μια γυναίκα καριέρας ή επιπέδου, που δεν ξεπουλιέται για το χρήμα» είχε πει χαρακτηριστικά ο Τζουλιάνι, δηλώσεις που εξόργισαν την Μπρεζίνσκι.

«Ξέρω κάποιον που συζητούσε πρόσφατα με τον Τραμπ για τη ζωή στον Λευκό Οίκο και το μεγαλύτερο παράπονο του πορέδρου είναι ότι δεν του επιτρέπεται να βλέπει πορνό ενώ βρίσκεται εκεί. Ορίστε λοιπόν, μια ενδιαφέρουσα είδηση. Γκρινιάζει γιατί δεν μπορεί να δει πορνό στον Λευκό Οίκο», ανέφερε η παρουσιάστρια του MSNBC σε εκπομπή του ίδιου καναλιού, όταν της ζητήθηκε η άποψή της για τα χθεσινά σχόλια του Τζουλιάνι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τραμπ είχε εμφανιστεί σε ένα soft πορνό του Playboy του 2000, ενώ το 2003 είχε πει στον ραδιοφωνικό παραγωγό Χάουαρντ Στερν ότι είχε δει το sex tape της Πάρις Χίλτον μαζί με τη σύζυγό του, Μελάνια.

«Μιλάμε για απίστευτη υποκρισία», πρόσθεσε η Μπρεζίνσκι, που μαζί με τον συμπαρουσιαστή της Τζο Σκάρμπορο συγκαταλέγονται στους σφοδρότερους επικριτές του Αμερικανού προέδρου.

Και ο Τραμπ όμως δεν συμπαθεί ιδιαίτερα το δίδυμο της δημοσιογραφίας. Πέρυσι το καλοκαίρι, σε μια απίστευτη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε μέσω Twitter, ο Τραμπ χαρακτήρισε την Μπρεζίνσκι «Τρελή Μίκα με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης», και «ψυχοπαθή Τζο» τον Σκάρμπορο.

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, η Μπρεζίνσκι αποκάλεσε τον Τζουλιάνι «γουρούνι», προσθέτοντας ότι τα σχόλιά του την έκαναν «έξω φρενών»: «Αυτή δεν είναι η Αμερική που όλοι μας προσπαθούμε να διαμορφώσουμε, για να βελτιώσουμε τη ζωή των γυναικών. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι όλες οι γυναίκες να συνειδητοποιήσουν την αξία τους. Ο Τραμπ και ο δικηγόρος του μας πηγαίνουν δεκαετίες πίσω», είπε η δημοσιογράφος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης