Επική στιγμή: Η μπάλα του μπέιζμπολ «προσγειώθηκε» στην μπύρα της και εκείνη απλά... την κατέβασε μονορούφι

Επική στιγμή: Η μπάλα του μπέιζμπολ «προσγειώθηκε» στην μπύρα της και εκείνη απλά... την κατέβασε μονορούφι

Οι φίλαθλοι και των δύο ομάδων ξέσπασαν σε ενθουσιώδη χειροκροτήματα

epiko
Ο αγώνας των San Diego Padres με τους Atlanta Braves την περασμένη Τρίτη δεν είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακόμα και για τους σκληροπυρηνικούς φαν του μπέιζμπολ στις ΗΠΑ.

Η καταφανής υπεροχή των Braves που κατατρόπωσαν τους αντιπάλους τους με τελικό σκορ 14-1 καθιστούσε το παιχνίδι μάλλον βαρετό.
Κλείσιμο

Υπήρχε όμως μια στιγμή που «ξύπνησε» για τα καλά τους φαν και ανέβασε κατακόρυφα το κέφι στο γήπεδο, ακόμα και για τους απογοητευμένους φιλάθλους των Padres.



Ήταν η στιγμή που μια... «αδέσποτη» μπάλα που ένας παίκτης των Braves έστειλε έξω από το γήπεδο πέρασε στις κερκίδες και προσγειώθηκε στο ποτήρι μιας νεαρής γυναίκας, η οποία απολάμβανε την μπύρα της βλέποντας το παιχνίδι!



Οι κάμερες έπιασαν την αστεία σκηνή και η Gabby DiMarco σηκώθηκε επιδεικνύοντας την μπύρα της μπροστά στους φιλάθλους που χειροκροτούσαν και τους ξεκαρδισμένους φίλους της που τη φωτογράφιζαν.

Ωστότο το αρχικό χειροκρότημα δεν ήταν τίποτα μπροστά σε αυτό που ξέσπασε μετά, όταν η νεαρή κοπέλα κατέβασε μονορούφι την μπύρα της, χωρίς να βγάλει απο μέσα την μπάλα, σκορπώντας ενθουσιασμό στο γήπεδο.

Το βίντεο του περιστατικού έγινε viral με πολλούς χρήστες στα social media να συγχαίρουν την κοπέλα για την cool αντίδρασή της.

Μάλιστα κάποιοι εξέφρασαν ιδιαίτερο θαυμασμό για την προσωπικότητα αλλά και την ομορφιά της, χρησιμοποιώντας το hashtag «Somebody marry this girl now».

Δείτε βίντεο: Η μπάλα του μπέιζμπολ «προσγειώθηκε» στην μπύρα της και εκείνη απλά... την κατέβασε μονορούφι
Η μπάλα του μπέιζμπολ «προσγειώθηκε» στην μπύρα της και εκείνη απλά... την κατέβασε μονορούφι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης