Η Κίνα μετέφερε για πρώτη φορά βομβαρδιστικά στη Νότια Κινεζική Θάλασσα

chi19-main

Σαφές μήνυμα προς τις ΗΠΑ - Βίντεο από την προσγείωση ενός H-6K το νησί Woody - Από το σημείο που μεταφέρθηκαν μπορούν να πλήξουν στόχους στη Βόρεια Αυστραλία και αμερικανικές βάσεις στον Ειρηνικό Ωκεανό

Σαφές μήνυμα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις υπόλοιπες χώρες που αμφισβητούν το καθεστώς στη Νότια Κινεζική Θάλασσα έστειλε η ηγεσία της Κίνας, μεταφέροντας για πρώτη φορά βομβαρδιστικά H-6K στην περιοχή.

Η Κίνα έχει κατασκευάσει πλωτά νησιά στη Νότια Κινεζική Θάλασσα, μεταφέροντας μεγάλο μέρος του τεράστιου στόλου που διαθέτει, οριοθετώντας με αυτόν τον τρόπο τις περιοχές που εκείνη θεωρεί ως κινεζική επικράτεια.

chi19-map


Το κινεζικό υπουργείο Άμυνας δεν θέλησε να γνωστοποιήσει στο πότε μεταφέρθηκαν εκεί τα βομβαρδιστικά, τόνισε ωστόσο, ότι στόχος τους είναι να λάβουν μέρος σε άσκηση για τον βομβαρδισμό στόχων στη θάλασσα.

Βίντεο που δημοσίευσαν κινεζικά Μέσα, δείχνει ένα H-6K να προσγειώνεται στο νησί Woody, τη θαλάσσια περιοχή του οποίου διεκδικούν τόσο το Βιετνάμ, όσο και η Ταϊβάν.Σύμφωνα με αναλυτές, από το σημείο που μεταφέρθηκαν τα κινεζικά βομβαρδιστικά, μπορούν να πλήξουν στόχους σε περιοχές της Βόρειας Αυστραλίας, αλλά και αμερικανικές βάσεις στον ειρηνικό ωκεανό.

Πηγή του αμερικανικού Πενταγώνου, δήλωσε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες εμμένουν στη θέση τους για τη Νότια Κινεζική Θάλασσα, την οποία θεωρούν ελεύθερη και προσβάσιμη ζώνη.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥΠΟΛΕΦ ΤU 16 TOY 1959

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥΠΟΛΕΦ ΤU 16 TOY 1959 ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΖΕΨΑΝ ΛΙΓΟ , ΤΟ ΦΡΕΣΚΑΡΑΝ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΟ ΧΡΩΜΑ ,ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΜΠΟΜΠΙΤΣΕΣ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 80S ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΕΤΣΙ Η ΠΑΝΟΠΛΗ ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ..ΑΜΕΡΙΚΗ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Yep

Η Κίνα είναι το κυρίαρχο κράτος στον κόσμο, χάρη στην εργατικότητά της και την σοφή πολιτική απο τον ηγέτη της.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

brexxit

Ενώ η χώρα και οι πολιτικοί της είναι διχασμένοι όσον αφορά το Brexit, οι περισσότεροι συμφωνούν πως πρόκειται για τη σημαντικότερη στρατηγική απόφαση που έχει αντιμετωπίσει το Ηνωμένο Βασίλειο μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο