ΗΠΑ: Καλή η αποπυρηνικοποίηση αλλά πρέπει να αφοπλιστεί εντελώς η Βόρεια Κορέα

Kim

Νομίζω ότι είναι αναγκαίο να δούμε τα προγράμματα των χημικών και βιολογικών τους όπλων,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τζον Μπόλτον, Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ

Η ολική αποπυρηνικοποίηση της Βόρειας Κορέας θα πρέπει να συνοδευτεί από έναν αφοπλισμό που θα έχει εφαρμογή σε όλες τις διαστάσεις του προγράμματος όπλων της χώρας, συμπεριλαμβανομένων των βιολογικών και χημικών όπλων, δήλωσε σήμερα ο Τζον Μπόλτον Σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ.

“Από την πλευρά της αποπυρηνικοποίησης, σημαίνει όλες τις διαστάσεις του πυρηνικού προγράμματος τους. Ξεκάθαρα το πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων. Αυτό πρέπει να το εγκαταλείψουν. Νομίζω ότι είναι αναγκαίο να δούμε τα προγράμματα των χημικών και βιολογικών τους όπλων,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπόλτον στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN.

ΣΧΟΛΙΑ (2)

Φασισμός ΗΠΑ

Να αφοπλιστητε για να και κουμάντο εγώ..

Σβεντ

Φαντάζομαι αγαπητέ Τζον Μπόλτον, ότι δεν θα έχεις αντίρρηση, για λόγους ισονομίας που τόσο κόπτεστε εσείς οι Αμερικανοί, να αφοπλιστεί και η δική σου χώρα.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

parkland-survivor-ena

Και οι δύο νέοι υπέφεραν από μετατραυματικό σοκ, αφού πριν από ένα χρόνο περιπου, ένας νέος είχε εισβάλει με ημιαυτόματο στο σχολείο τους σκοτώνοντας δεκατέσσερις συμμαθητές τους τρεις εργαζόμενους