Τι είναι αυτό που εξέχει από την πλάτη της Χίλαρι Κλίντον;

Τι είναι αυτό που εξέχει από την πλάτη της Χίλαρι Κλίντον;

Φοράει ορθοπεδικό στήριγμα πλάτης;

xila_83
Κάτι εξέχει από την πλάτη της Χίλαρι.Τι είναι;Μήπως φοράει ορθοπεδικό στήριγμα πλάτης; Και γιατί προσπαθεί να το κρύψει μ' ένα μαντίλι στο λαιμό;

«Βουίζει» το Twitter για την «περίεργη προεξοχή» που αποκάλυψε ο φακός στην πλάτη της πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας.

Η Χίλαρι,σύζυγος του πρώην προέδρου των ΗΠΑ,Μπιλ Κλίντον,εθεάθη μια αρκετά ζεστή μέρα την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη να φοράει ένα γαλάζιο παλτό κι ένα πολύχρωμο μαντίλι στο λαιμό.
Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ πήγαινε έτσι ντυμένη στη μονάκριβη κόρη της Τσέλσι που έχει διαμέρισμα στο Μανχάταν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

hilar_0932


Κλείσιμο
Οι χρήστες των social media παρατήρησαν ότι κάτι εξέχει στην πλάτη της κι ότι είχε ένα παρόμοιο στιλ κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε ταξίδι της στη Νέα Ζηλανδία.

«Φόραγε ένα γαλάζιο μαντήλι με σχέδια γύρω από το λαιμό της, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού στο Μανχάταν«, γράφει ένας χρήστης στο Twitter.

hila_9378


Άλλος εστιάζει στην «όρθια» στάση της.

«Η Χίλαρι φαίνεται να φοράει κάτι στην πλάτη της - περίεργη προεξοχή κι ένα κασκόλ μέχρι το πηγούνι της», αναφέρει ένας άλλος χρήστης του Twitter.

«Τώρα η Χίλαρι φοράει ένα στήριγμα πλάτης; Κάτι δεν πάει καλά με την στάση της και τα ρούχα της. Περίεργο!», γράφει άλλος χρήστης στο Twitter.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης