Η Μελάνια αντέγραψε ξανά ιδέα των Ομπάμα;

melania-new-vid

Το φυλλάδιο για την πρωτοβουλία «Be Best» για τα παιδιά έχει πολλές ομοιότητες με αντίστοιχη πρωτοβουλία της κυβέρνησης Ομπάμα το 2014 - Το 2016 είχε κατηγορηθεί για λογοκλοπή της ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα

Βαριά σκια στην πρώτη πρωτοβουλία που πήρε η Μελάνια Τραμπ, 16 μήνες από τη στιγμή που βρέθηκε στο Λευκό Οίκο, ρίχνουν οι κατηγορίες για λογοκλοπή.

Πολλοί από αυτούς που παραβρέθηκαν στην ομιλία της Μελάνια στον Κήπο των Ρόδων στον Λευκό Οίκο διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι το περιεχόμενο του φυλλαδίου για την πρωτοβουλία με τίτλο Be Best για τα παιδιά σχετικά με τη σωστή χρήση του Διαδικτύου ήταν ίδιο με αυτό που είχε προωθήσει το 2014 ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.Τα διεθνή ΜΜΕ υπενθύμισαν, μάλιστα, ότι πριν από δύο χρόνια, η «Πρώτη Κυρία» των ΗΠΑ είχε και πάλι βρεθεί αντιμέτωπη με κατηγορίες για λογοκλοπή αποσπασμάτων, τότε, ομιλίας της Μισέλ Ομπάμα.«Η Μελάνια μιλάει σπανίως δημοσίως.Προτού καλά-καλά ξεκινήσει την εκστρατεία της για την ευημερία των παιδιών της,επισκιάζεται από καταγγελίες λογοκλοπής», αναφέρουν ο γερμανικός Τύπος.

«Το φυλλάδιο για την εκστρατεία κατά του εκφοβισμού των παιδιών φέρεται να είναι αντιγραφή του φυλλαδίου που είχε την υπογραφή του Μπαράκ Ομπάμα όταν ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ», επισημαίνει το γερμανικό δίκτυο N-tv.

H πρωτοβουλία της Μελάνια

Η Μελάνια Τραμπ, ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες ότι η εκστρατεία της έχει στόχο να μάθουν τα παιδιά τη σημασία της κοινωνικής, συναισθηματικής και φυσικής υγείας. «Είναι ευθύνη μας ως ενήλικες να διδάξουμε στα παιδιά ότι πρέπει να εκφράζονται» υποστήριξε.

Η πρωτοβουλία της «Πρώτης Κυρίας» βασίζεται σε τρεις πυλώνες: τα παιδιά πρέπει να εκπαιδευτούν προκειμένου να μείνουν μακριά από τα social media και να χειρίζονται προσεκτικά το Διαδίκτυο, να ζουν υγιεινά και σε ένα περιβάλλον με συναισθηματική ισορροπία αλλά και να ενημερώνονται σχετικά με τους κινδύνους από τη χρήση των ναρκωτικών. Οι οικογένειες και τα παιδιά που έχουν πρόβλημα ναρκωτικών θα πρέπει να τύχουν ειδικής υποστήριξης,όπως είπε.

Στη διάρκεια της παρουσίασης, ο πρόεδρος Τραμπ έπλεξε το εγκώμιο της συζύγου του κάνοντας λόγο για μία «πραγματικά όμορφη και ειλικρινή ομιλία» της συζύγου του. Επιπλέον, την φίλησε στα μάγουλα λέγοντας ότι «είναι ευλογία για την Αμερική να έχει μια τόσο αφοσιωμένη Πρώτη Κυρία».

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

utrecht0

Δείτε βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης  του 37χρονου Τούρκου - Από τα πυρά του έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι και τραυματίστηκαν πέντε  - Άγνωστα προς το παρόν τα κίνητρά του - Τα  σενάρια που εξετάζει η αστυνομία -  Ο δράστης είχε βαρύ ποινικό μητρώο, ενώ φερόταν να συνδέεται και με το ISIS

26