Αρμενία: Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης ζήτησε τον τερματισμό των διαδηλώσεων

Nikol-Pashinyan

Ο Νικόλ Πασινιάν κάλεσε τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις, υποστηρίζοντας ότι έχει τη στήριξη όλων των κομμάτων 

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στην Αρμενία Νικόλ Πασινιάν κάλεσε σήμερα τους υποστηρικτές του να τερματίσουν τις κινητοποιήσεις τους, επιβεβαιώνοντας ότι έχει τη στήριξη των τεσσάρων κομμάτων του κοινοβουλίου για την εκλογή του στον πρωθυπουργικό θώκο την 8η Μαΐου.

«Όλα τα (κοινοβουλευτικά) κόμματα είπαν ότι θα στηρίξουν την υποψηφιότητά μου. Το ζήτημα διευθετήθηκε» διαβεβαίωσε ενώπιον δεκάδων χιλιάδων διαδηλωτών που είχαν κατακλύσει την πλατεία της Δημοκρατίας, στην καρδιάς της πρωτεύουσας Γερεβάν.

«Θα σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις μας και θα ξεκουραστούμε» συμπλήρωσε, καλώντας τους μαθητές και τους φοιτητές να επιστρέψουν στις τάξεις τους.

«Την 8η Μαΐου, θα είμαστε 500.000 και θα συγκεντρωθούμε εδώ για να ανακοινώσουμε τη νίκη μας» υποσχέθηκε ο ίδιος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

bigben0

Αποκωδικοποιώντας τη συμφωνία - 3.000.000 Ευρωπαίοι στη Βρετανία και 1.000.000 Βρετανοί στην ΕΕ θα συνεχίσουν να εργάζονται και να λαμβάνουν τις παροχές στην επιλεγόμενη χώρα διαμονής τους - Η μεταβατική περίοδος, τα σύνορα Ιρλανδίας-Βόρειας Ιρλανδίας και οι ειδικές διατάξεις για την Κύπρο

1