Σεμινάριο εξορκισμού στη Ρώμη: Μαθαίνουν να διώχνουν τους δαίμονες μέσω κινητού!

exorcism

Οι μετέχοντες, οι περισσότεροι από αυτούς ιερείς, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις και συζητήσεις για πολλά θέματα, ανάμεσά τους η μαγεία στην Αφρική, το πώς να ξεχωρίζουν τις νοητικές ασθένειες από την κατοχή από δαίμονες

Ο εξορκισμός μπορεί να είναι πρακτική που μετρά αιώνες ζωής, αλλά προσαρμόζεται και στο σήμερα. Για παράδειγμα, οι «ειδικοί» διώχνουν τους δαίμονες και δια κινητού τηλεφώνου!

Τουλάχιστον αυτό ήταν ένα από τα πρώτα θέματα στο σεμινάριο για εξορκισμούς, που γίνεται αυτή την εβδομάδα στη Ρώμη. Περίπου 200 επίδοξοι εξορκιστές συγκεντρώθηκαν για να μάθουν πώς θα διώχνουν τους δαίμονες, καθώς η ζήτηση για αυτή την υπηρεσία αυξάνεται τελευταία!

Οι μετέχοντες, οι περισσότεροι από αυτούς ιερείς, θα παρακολουθήσουν διαλέξεις και συζητήσεις για πολλά θέματα, ανάμεσά τους η μαγεία στην Αφρική, το πώς να ξεχωρίζουν τις νοητικές ασθένειες από την κατοχή από δαίμονες, αλλά θα διδαχθούν βήμα-βήμα πώς να διώχνουν τα κακά πνεύματα.

Πρώτος τους μίλησε ο Καρδινάλιος Ερνεστ Σιμόνι της Αλβανίας, ο οποίος ανέπτυξε το πώς μπορεί να γίνει εξορκισμός με τη χρήση κινητού τηλεφώνου. «Με καλούν και μιλάμε. Ετσι το κάνω», είπε ο 89χρονος στο Reuters μετά τη διάλεξη, εξηγώντας ότι διαβάζει τις προσευχές του εξορκισμού στο τηλέφωνο, όπως θα έκανε και από κοντά.

Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία, αξιωματούχοι της καθολικής εκκλησίας υποστηρίζουν ότι έχουν αυξηθεί τα περιστατικά ατόμων που κατέχονται από δαίμονες. «Ο αριθμός των εξορκισμών σίγουρα έχει αυξηθεί με τα χρόνια, όπως και τα αιτήματα για εξορκισμούς», δήλωσε ο καθηγητής Τζουζέπε Φεράρι, διοργανωτής του σεμιναρίου. Για παράδειγμα ο Μπενίνο Παλίλα, ιερέας στο Παλέρμο, είχε πει τον Φεβρουάριο ότι τα τελευταία 2,5 χρόνια έκανε περίπου 50 εξορκισμούς.

Στο σεμινάριο θα μιλήσουν διπλωματούχοι εξορκιστές, θεολόγοι, ψυχολόγοι, γιατροί, ακόμη και εγκληματολόγοι. Οσοι το παρακολουθήσουν- ανάμεσά τους αρκετές γυναίκες- θα λάβουν ένα πιστοποιητικό. Ομως, ο Φεράρι τόνισε ότι αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχουν τη δικαιοδοσία να διώχνουν τους δαίμονες, κάτι που μπορούν να κάνουν μόνο ιερείς, με την άδεια του επισκόπου τους. Ομως, οι «μαθητές» θα έχουν το δικαίωμα να παραστούν σε μία τέτοια τελετή, να προσεύχονται και να στηρίζουν τον ιερέα που κάνει τον εξορκισμό.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Elie

θα βγει και σε app?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Udo

Η οικονομική κρίση είναι κατά τον κ. Μπούλμαν, πρόεδρο της σοσιαλδημοκρατικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αποτέλεσμα «της ανισομερούς κατανομής των κερδών σε παγκόσμιο επίπεδο και γι' αυτό απαιτείται να εισαχθεί φόρος στις χρηματοπιστωτικές συναλλαγές. Πρέπει να φορολογηθεί το διεθνές κεφάλαιο, ώστε να χρηματοδοτήσουμε αντίστοιχες πολιτικές και να σώσουμε τον πλανήτη»

di_maio

Δεν θέλησε να αναφερθεί, πάντως σε ακριβή στοιχεία για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2019, που θα παρουσιαστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ επέμεινε ότι χάρη στην οικονομική ανάπτυξη, το δημόσιο χρέος της χώρας θα αρχίσει να μειώνεται

trump-juncker

Σε μια συνάντηση που είχαν στα τέλη Ιουλίου στο Λευκό Οίκο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο επικεφαλής της Κομισιόν αποκλιμάκωσαν την κρίση που επικρατούσε επί μήνες με προειδοποιήσεις και απειλές μεταξύ των δύο πλευρών του Ατλαντικού