Η Uber ήρθε σε συμβιβασμό με την οικογένεια του θύματος

Η Uber ήρθε σε συμβιβασμό με την οικογένεια του θύματος

Η οικογένεια της άτυχης 49χρονης που παρασύρθηκε από το αυτόνομο όχημα ήρθε σε συμβιβασμό με την εταιρεία - Δεν γνωστοποιήθηκε το ποσό της αποζημίωσης

uber
Τέλος δόθηκε στην ιστορία της Uber και του τραγικού θανατηφόρου τροχαίου, σε ότι αφορά την οικογένεια του θύματος. Η δημοφιλής εταιρεία διαμοιρασμού διαδρομών ήρθε σε συμβιβασμό με την οικογένεια της 49χρονης Ελέιν Χέρζμπεργκ από το Φίνιξ της Αριζόνα, η οποία παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από το αυτόνομο SUV της Uber πριν από 10 ημέρες.

Οι λεπτομέρειες ωστόσο του συμβιβασμού (και της ενδεχόμενης αποζημίωσης) διατηρήθηκαν κρυφές.

Το ύψος του ποσού που θα πληρώσει η εταιρεία προκειμένου να αποφύγει μια επίπονη –και πιθανότατα πολύ πιο δαπανηρή τελικά- αναμέτρηση δεν έχει γίνει γνωστό όμως το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί την οικογένεια του θύματος ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν περαιτέρω σχόλια –προφανώς λόγω υπογραφής και της σχετικής συμφωνίας μη κοινοποίησης.

"Το θέμα θεωρείται λήξαν", αρκέστηκε να δηλώσει ο δικηγόρος της οικογένειας.

Το ίδιο δε μπορεί να πει ωστόσο και η ίδια η Uber, της οποίας ο... γολγοθάς μόλις άρχισε, καθώς το πλήγμα στην εικόνα της εταιρείας είναι εξαιρετικά ισχυρό.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει άλλωστε και το Reuters στο δημοσίευμά του το μεγάλο πρόβλημα για την Uber είναι οι πιθανές επιπτώσεις του ατυχήματος στην συνέχιση της έρευνας και ανάπτυξης της τεχνολογίας αυτο-οδηγούμενων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης