Βίντεο: Συνέλαβαν μεθυσμένη γυναίκα επειδή ασέλγησε σε... «πασχαλιάτικο κουνελάκι»

Βίντεο: Συνέλαβαν μεθυσμένη γυναίκα επειδή ασέλγησε σε... «πασχαλιάτικο κουνελάκι»

Άρχισε να τρίβεται πάνω του και να το χαϊδεύει τολμηρά, χωρίς να υπολογίζει καν ότι την έβλεπαν παιδιά

easterbunny
Τη διαχυτικότητά της με ένα «πασχαλιάτικο κουνελάκι» πλήρωσε μια 54χρονη γυναίκα από το Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία - έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ - θεώρησε καλή ιδέα να δώσει ένα... ακατάλληλο sex show με έναν μεταμφιεσμένο άνδρα, και μάλιστα μπροστά στα μάτια αρκετών σοκαρισμένων παιδιών.

Η Ladonna Hughett συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για προσβολή της δημοσίας αιδούς, μετά από καταγγελία άγνωστου που ανέφερε ότι μια μεθυσμένη γυναίκα παρενοχλούσε σεξουαλικά έναν εργαζόμενο σε πάρκο ψυχαγωγίας, ο οποίος είχε μεταμφιεστεί σε πασχαλιάτικο κουνελάκι για να φωτογραφηθεί μαζί με τα παιδάκια.

Όταν η 54χρονη προσέγγισε τον «κούνελο» για να φωτογραφηθεί μαζί του, άρχισε να τον χαϊδεύει σε διάφορα σημεία του σώματός του και να τρίβεται πάνω του, χωρίς να συνειδητοποιεί - όπως φαίνεται - ότι οι χυδαίες πράξεις της είχαν μάρτυρες πολλούς ανήλικους.

Καμία προσπάθεια του μεταμφιεσμένου άνδρα να τη σταματήσει δεν απέδωσε καρπούς και το τολμηρό σεξ σόου σταμάτησε μόνο όταν κατέφθασαν οι αστυνομικοί και τη συνέλαβαν, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.

Όπως έγινε γνωστό η μεθυσμένη γυναίκα παρέμεινε υπό κράτηση για οκτώ περίπου ώρες και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Όσο για το «θύμα» της, φαίνεται πως αποφάσισε στο κλίμα των γιορτών να τη συγχωρήσει και να μην υποβάλει μήνυση για την... επίθεση στοργής που δέχτηκε από εκείνη.


Κλείσιμο
Ladonna Hughett drunkenly gropes Easter bunny in Ohio mall
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης