«Θύμα» η ημίγυμνη γυναίκα που ασέλγησε δημοσίως με... δεινοσαυράκι, λέει η αστυνομία

«Θύμα» η ημίγυμνη γυναίκα που ασέλγησε δημοσίως με... δεινοσαυράκι, λέει η αστυνομία

Δείτε την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι τοπικές αρχές, στηρίζοντας πλήρως την δική της πλευρά της ιστορίας

«Θύμα» η ημίγυμνη γυναίκα που ασέλγησε δημοσίως με... δεινοσαυράκι, λέει η αστυνομία
Μπορεί να είχε προκαλέσει σάλο στις αρχές του μήνα με τις φωτογραφίες που την έδειχναν να εκθέτει τα οπίσθιά της ημίγυμνη και να ακουμπά τα γεννητικά της όργανα σε ένα διακοσμητικό άγαλμα δεινόσαυρου, τοποθετημένο σε οικογενειακό αξιοθέατο, ωστόσο νέα στοιχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι επρόκειτο μάλλον για θύμα παρά για θύτη σε αυτήν την περίεργη υπόθεση.

Ο λόγος για τη Βρετανίδα την οποίας οι τολμηρές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου πριν μερικές εβδομάδες, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από γονείς που έχουν επισκεφθεί το συγκεκριμένο υπαίθριο αξιοθέατο στην πόλη Ντέβον με τα παιδιά τους και θεώρησαν την συμπεριφορά της επικίνδυνη και απαράδεκτη.

Παρά το γεγονός ότι είχαν ελάχιστα στοιχεία στα χέρια τους, οι βρετανικές αρχές κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τη γυναίκα που πρωταγωνιστεί στις φωτογραφίες, ωστόσο η ίδια διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ξεγυμνώθηκε μπροστά σε παιδιά και άρχισε να τρίβεται στο αγαλματάκι. Σύμφωνα με τα άρθρα του διεθνούς τύπου, τις φωτογραφίες είχε τραβήξει κάποιος περαστικός, όμως η ίδια ισχυρίζεται πως αποτελούσαν προσωπικές της φωτογραφίες, τις οποίες έκλεψε κάποιος ασυνείδητος χάκερ.

Κλείσιμο
Την ιστορία μάλιστα της γυναίκας στηρίζει με δήλωσή της και η τοπική αστυνομία, όπου αναφέρονται τα εξής: «Δεν έλαβε χώρα κάποια σεξουαλική πράξη με το αγαλματίδιο. Δεν υπήρξε επαφή σε καμία φάση και δεν λάβαμε κανένα επίσημο παράπονο από αυτόπτες μάρτυρες, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασκηθεί δίωξη εις βάρος αυτής της γυναίκας. Αυτήν την στιγμή ερευνούμε τον τρόπο με τον οποίο αυτές οι φωτογραφίες είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού φαίνεται πως ελήφθησαν παράνομα και διανεμήθηκαν στα social media χωρίς καμία άδεια. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μεγάλη ψυχική αναστάτωση στην εν λόγω κυρία. Συνεργαζόμαστε μαζί της, αντιμετωπίζοντάς την ως θύμα και δεν πρόκειται να ξανασχολιάσουμε το γεγονός»,
αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης