Βρετανία: Η Γιούλια Σκριπάλ δεν νοσηλεύεται πλέον «σε κρίσιμη κατάσταση»

Yulia_Skripal_2903

Σε ανακοίνωσή του, το νοσοκομείο που νοσηλεύεται αναφέρει ότι «βελτιώνεται γρήγορα» - Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο πατέρας της, Σεργκέι 

Σε σταθερή και μη κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται πλέον η Γιούλια Σκριπάλ, μετά την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα εναντίον της και εναντίον του πατέρα της, Σεργκέι, στο Σάλσμπερι.

Σύμφωνα με τις νοσοκομειακές αρχές του Σάλσμπουρι, η Γιούλια «βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς και δεν βρίσκεται πλέον σε κρίσιμη κατάσταση. Η κατάστασή της είναι τώρα σταθερή».

Ωστόσο, ο πατέρας της, πρώην διπλός πράκτορας, παραμένει νοσηλευόμενος σε κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση.

Η δρ Κριστίν Μπλανσάρ, διευθύντρια του νοσοκομείου της περιφέρειας του Σάλσμπουρι δήλωσε: «Με χαρά μπορώ να ανακοινώσω μια βελτίωση στην κατάσταση της Γιούλια Σκριπάλ. Ανταποκρίθηκε καλά στη θεραπεία, αλλά συνεχίζει να λαμβάνει ειδική κλινική φροντίδα 24 ώρες την μέρα». Η Μπανσάρ ευχαρίστησε όλο το προσωπικό για την υψηλού επιπέδου φροντίδα που παρείχαν στους δύο ασθενείς τις τελευταίες εβδομάδες.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

zz

Τώρα να γελάσουμε , φυσικό είναι να εμφανιστή ζωντανή η κόρη του Σκριπαλ , δυο είναι τα σενάρια , το ένα να τους πεθάνουν , εκεί θα είχε πρόβλημα η Βρετανία , πατέρας και κόρη είναι Ρώσσοι πολίτες έπρεπε τα λείψανα να παραδώσουν σε Ρώσσους η να επιτρέψουν να γίνει έστω νεκροψία από Ρώσσους , το δεύτερο να τους έχουν σε γιάφκα της M 6 ζωντανούς και ακέραιους με το παραμύθι να πλανάται ανά την γη , εκεί μπορούν να πουν οι Βρετανοί ότι τους σώσαμε από τον θάνατο , για αυτό και εμφανίζεται δειλά δειλά η κόρη και μετά από 1-2 μήνες και ο μπαμπάς , η ζημία μέχρι τότε θα γίνει σε βάρος της Ρωσσίας , έτσι τουλάχιστον νομίζουν σε Λονδίνο και Ουάσινγκτον .

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

trrump_xiping

Ο Αμερικανός πρόεδρος είπε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχει πρόοδος στις συζητήσεις και ότι πήρε παράτηση η προθεσμία της 1ης Μαρτίου - Σύντομα η συνάντηση Τραμπ-Σι Τζινπίνγκ

2