Γαλλίδα «Μήδεια» ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της

Γαλλίδα «Μήδεια» ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της

Η δράση της αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα άλλα παιδιά της ανακάλυψε το πτώμα ενός νεογέννητου σε μια σακούλα για ψυγείο μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα.

Γαλλίδα «Μήδεια» ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της
Σοκ έχουν προκαλέσει στη Γαλλία οι αποκαλύψεις για την υπόθεση μιας σύγχρονης «Μήδειας» η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε πέντε νεογέννητα παιδιά της.

Πρωταγωνίστρια αυτής της φρικιαστικής ιστορίας η 37χρονη Ramona Hernandez-Canete, η δράση της οποίας αποκαλύφθηκε όταν ένα από τα άλλα παιδιά της ανακάλυψε το πτώμα ενός νεογέννητου σε μια σακούλα για ψυγείο μέσα σε ένα καλάθι για τα άπλυτα.

Όταν το παιδί ενημέρωσε τον πατέρα του για το μακάβριο εύρημά του, ο Juan Carlos Hernandez-Canet ενημέρωσε τις αρχές λέγοντάς τους ότι δεν γνώριζε πως η σύζυγός του ήταν έγκυος αυτές τις πέντε φορές από το 2000 έως το 2015 παρά το γεγονός ότι σε όλες τις περιπτώσεις συμπληρώθηκαν εννέα μήνες κύησης. Το ίδιο υποστήριξε και η γυναίκα του η οποία είπε στις αρχές ότι είχε αποκρύψει και τις πέντε περιπτώσεις από την οικογένεια και τους φίλους της.

Κλείσιμο
Η νεκροψία-νεκροτομή έδειξε ότι το βρέφος που βρέθηκε νεκρός είχε γεννηθεί ζωντανό 48 ώρες πριν τη δολοφονία του.

Το μέγεθος της φρικιαστικής ιστορίας αποκαλύφθηκε όταν οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι της οικογένειας Hernandez-Canet στο χωριό Louchats και ανακάλυψαν τέσσερα νεκρά νεογέννητα σε ένα ψυγείο.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν αρχικά και τους δύο γονείς, την μητέρα για δολοφονία και τον πατέρα για απόκρυψη των φόνων, ενώ στη συνέχεια οι κατηγορίες κατά του πατέρα αποσύρθηκαν.
 
Ο δικαστής που ασχολείται με την υπόθεση στην εναρκτήρια τοποθέτησή του είπε ότι η κατηγορούμενη παραδέχθηκε τους πέντε φόνους χωρίς να μπορεί να απαντήσει στο «γιατί τους έκανε» και ζήτησε από την 37χρονη να «κοιτάξει βαθιά μέσα της» και να προσπαθήσει να δώσει μια εξήγηση στο δικαστήριο.

Ο συνήγορος της «Μήδειας» υποστήριξε ότι η πελάτης του ήταν ανίκανη να διαχειριστεί το αποτέλεσμα των εγκυμοσύνων της». «Δεν ήθελε να φέρει το θάνατο, απλά δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να φέρει τη ζωή» είπε χαρακτηριστικά.

Η ίδια η Ramona Hernandez-Canete είπε στο δικαστήριο ότι ο σύζυγός της ήταν «ζηλιάρης και κτητικός» με αποτέλεσμα αυτή να έχει μετατραπεί «σε ένα αντικείμενο που έπρεπε να ανταποκρίνεται στις σεξουαλικές ορέξεις του άνδρα».

Η 37χρονη αντιμετωπίζει πλέον το ενδεχόμενο ισοβίων καθώς κατηγορείται για πολλαπλές ανθρωποκτονίες.

Δείτε βίντεο: Γαλλίδα "Μήδεια" ομολόγησε ότι σκότωσε 5 νεογέννητα παιδιά της


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης