Ο νέος «Τσάκι»: Viral η τρομακτική κούκλα βαμπίρ που σε κοιτάζει όπου πας!

Ο νέος «Τσάκι»: Viral η τρομακτική κούκλα βαμπίρ που σε κοιτάζει όπου πας!

Με δοντάκια που παραπέμπουν σε βρυκόλακα, ντυμένο στα λευκά και χλωμό, μοιάζει με αληθινό, καθώς ακολουθεί την κάμερα με τα μάτια του -Δίπλα του ένα μπιμπερό με κόκκινο υγρό που παραπέμπει σε αίμα

Ο νέος «Τσάκι»: Viral η τρομακτική κούκλα βαμπίρ που σε κοιτάζει όπου πας!
Το βίντεο με την... τρομακτική κούκλα - βαμπίρ που κάθεται στην είσοδο ενός νεκροταφείου ακολουθώντας με τα μάτια του την κάμερα, όπου αυτή πηγαίνει, έχει γίνει viral στο διαδίκτυο. 

Το τρομακτικό, όπως πολλοί χαρακτηριζουν, βίντεο δείχνει το «Διάβολο», ένα παιχνίδι - μωρό με όψη βαμπίρ να κάθεται πάνω σε ένα τοιχίο που μοιάζει με τάφο και να είναι ντυμένο στα λευκά. Με δοντάκια που παραπέμπουν σε βρυκόλακα, μοιάζει με αληθινό, καθώς ακολουθεί την κάμερα με τα μάτια του. Δίπλα του βρίσκεται ένα μπιμπερό με ένα κόκκινο υγρό που παραπέμπει σε αίμα. 

Το βίντεο που μέσα σε τέσσερις ημέρες έκανε πάνω από 341.000 views κατέγραψε μία γυναίκα στη Βραζιλία, ενώ η πρώτη του εμφάνιση έγινε στα μεξικανικά μέσα ενημέρωσης.

Κλείσιμο
Μάλιστα , χρήστες του διαδικτύου βρήκανε εξαιρετικά «spooky» το βίντεο με ορισμένους να της αποδίδουν τον τίτλο «η κούκλα του Σατανά», ενώ άλλοι, αν και ισχυρίστηκαν ότι η κίνηση των ματιών της κούκλας ήταν οφθαλμαπάτη, ωστόσο δεν σταμάτησε να τους τρομάζει... ζητώντας ακόμη και... τη «βοήθεια του θεού». 



«Είναι μία οφθαλμαπάτη, αλλά δεν σταματάω να φοβάμαι, ας με βοηθήσει ο θεός», έγραψε συγκεκριμένα ένας χρήστης. 

Δεν ήταν λίγοι, επίσης, εκείνοι που συνέκριναν την φρικαλέα κούκλα με τον «Τσάκι», το παιχνίδι - serial killer στην διάσημη ταινία τρόμου «Η Κούκλα του Σατανά»

Το Μεξικό βέβαια, δεν είναι μία χώρα που δεν «τό 'χει» με τις τρομακτικές κούκλες, καθώς έχουν ένα ολόκληρο νησί γεμάτο τέτοιες κοντά στην Πόλη του Μεξικού, το γνωστό «Islas de Las Munecas». 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης