Μεξικό: Topless... φωτογραφίες με τουρίστριες και... απόλυση για τρεις αστυνομικούς

Μεξικό: Topless... φωτογραφίες με τουρίστριες και... απόλυση για τρεις αστυνομικούς

Η ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Ασφάλειας διέταξε περαιτέρω έρευνα, καθώς δεν εκτίμησε τις... ιδιαίτερες συνθήκες της αποστολής των τριών ενστόλων

Μεξικό: Topless... φωτογραφίες με τουρίστριες και... απόλυση για τρεις αστυνομικούς
Τα έδωσαν όλα για τον... τουρισμό και τη... φιλοξενία της χώρας τους, αλλά η υπηρεσία είχε εκ διαμέτρου αντίθεση άποψη! Τρεις αστυνομικοί στο Μεξικό απολύθηκαν από το σώμα διότι φωτογραφήθηκαν με γυμνόστηθες τουρίστριες σε παραλία στο Κανκούν.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι επίμαχες φωτογραφίες αναρτήθηκαν στα social media. Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, η θέση των αστυνομικών ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Πώς να αντιδράσουν μπροστά στις δύο πανέμορφες κοπέλες, οι οποίες τους ζήτησαν ένα ελάχιστο σουβενίρ, μία αναμνηστική φωτογραφία από την παρουσία τους στο Μεξικό.

Οι τρεις αστυνομικοί, με τα αυτόματα στα χέρια, τα αλεξίσφαιρα γιλέκα και την πλήρη εξάρτηση, πόζαραν με τις δύο γυμνόστηθες κοπέλες, οι οποίες, προς τιμήν τους, κάλυψαν τα επίμαχα... στήθη τους, ώστε να δείξουν τον απαιτούμενο σεβασμό.

Κλείσιμο
Όλα αυτά, τις ιδιαιτερότητες της στιγμής, το επίπεδο δυσκολίας της κρίσιμης αυτής αποστολής που κλήθηκαν να φέρουν σε πέρας οι τρεις ένστολοι και της γενικότερης κουλτούρας φιλοξενίας του μεξικάνικου λαού, δεν ελήφθησαν υπόψιν από τους αρμόδιους, οι οποίοι αποφάσισαν να αφαιρέσουν το σήμα από τους αστυνομικούς και να τους απολύσουν από το σώμα.

Μάλιστα, το θέμα έφτασε μέχρι την πολιτική ηγεσία και τον υπουργό Δημόσιας Ασφάλειας, Κιντάνα Ρόο, ο οποίος διέταξε έρευνα σε βάθος, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ευθύνες σε ανώτερους αξιωματικούς και αν αυτό το περιστατικό είναι σύνηθες ή τυχαίο.

Ακολουθούν οι «επίμαχες» φωτογραφίες που «έκαψαν» τους τρεις αστυνομικούς...












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης