Γαλλία: "Η ιστορία βρίσκεται στο πλευρό μας" είπε ο Στιβ Μπάνον στο συνέδριο του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου

Γαλλία: "Η ιστορία βρίσκεται στο πλευρό μας" είπε ο Στιβ Μπάνον στο συνέδριο του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου

Το Εθνικό Μέτωπο πραγματοποιεί το συνέδριό του στη Λίλ με στόχο την «επανίδρυσή» του και την αλλαγή του ονόματός του, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε κόμμα εξουσίας

«Η ιστορία βρίσκεται στο πλευρό μας και θα μας οδηγήσει από νίκη σε νίκη» δήλωσε σήμερα από το βήμα ο αμφιλεγόμενος Στιβ Μπάνον, πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είναι ο επίτιμος καλεσμένος στο συνέδριο του γαλλικού ακροδεξιού κόμματος Εθνικού Μετώπου.

«Ανήκετε σε ένα κίνημα που είναι μεγαλύτερο από την Ιταλία, μεγαλύτερο από την Πολωνία, μεγαλύτερο από την Ουγγαρία» επισήμανε ο πρώην διευθυντής του ακροδεξιού ιστότοπου Breitbart News.

Το Εθνικό Μέτωπο πραγματοποιεί το συνέδριό του στη Λίλλη (βόρεια Γαλλία) σήμερα και αύριο Κυριακή, με στόχο την «επανίδρυσή» του και την αλλαγή του ονόματός του, προκειμένου να μεταμορφωθεί σε κόμμα εξουσίας.

Ενσαρκώνοντας την πιο ακραία και σκληρότερη αμερικανική δεξιά, ο Μπάνον, η συμμετοχή του οποίου δεν ανακοινώθηκε παρά χθες Παρασκευή, διετέλεσε επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ, προτού αναλάβει καθήκοντα συμβούλου στον Λευκό Οίκο για ένα διάστημα επτά μηνών.


ΑΠΕ - ΜΠΕ 

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Η αλήθεια είναι ότι

Ο Μπάνον είναι δεξιός πατριώτης. Αυτό ενοχλεί την αριστερά των πολυεθνικών και των τραπεζών.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

siria-prosfiges

Η ήττα του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους και η ανακατάληψη του μεγαλύτερου μέρους των εδαφών της χώρας από το καθεστώς Άσαντ ανοίγει το δρόμο για την επιστροφή πολλών σύρων προσφύγων στην πατρίδα τους, σύμφωνα με την DW