Με 2.600 καλεσμένους το πάρτι του Χάρι και της Μέγκαν στο Κάστρο Ουίνδσορ

Με 2.600 καλεσμένους το πάρτι του Χάρι και της Μέγκαν στο Κάστρο Ουίνδσορ

Θα παρακολουθήσουν την άφιξη της νύφης και του γαμπρού  καθώς και τη διαδικασία μεταφοράς και αποχώρησης από το κάστρο

Με 2.600 καλεσμένους το πάρτι του Χάρι και της Μέγκαν στο Κάστρο Ουίνδσορ
Και ενώ ο γάμος της χρόνιας του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ πλησιάζει... το παλάτι ανακοινώνει ότι οι καλεσμένοι θα ξεπερνούν τα 2.500 άτομα. 

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα προσκαλέσουν 2.640 μέλη στο Κάστρο Ουίνδσορ, για να παρακολουθήσουν την άφιξη της νύφης και του γαμπρού  καθώς και τη διαδικασία μεταφοράς και αποχώρησης από το κάστρο», ανακοίνωσε, σήμερα, το παλάτι.

Ανάμεσα στους λαμπερούς προσκεκλημένους θα βρίσκονται και καλεσμένοι από φιλανθρωπικά ιδρύματα, μαθητές τοπικών σχολείων αλλά και μέλη της τοπικής κοινότητας, καθώς και άλλοι 1.200 άνθρωποι από κάθε γωνιά της Μεγάλης Βρετανίας, επιλεγμένοι από ποικίλα κοινωνικά και ηλικιακά προφίλ.

Κλείσιμο
Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε: 

«Ο πρίγκιπας Χάρι και η κυρία Μέγκαν Μαρκλ έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να διαμορφωθεί η ημέρα του γάμου τους με τέτοιο τρόπο που θα επιτρέπει στους πολίτες να αισθάνονται μέρος των εορτασμών», ενώ συμπληρώνει:

«Αυτός ο γάμος, όπως όλοι οι γάμοι, θα είναι μια στιγμή διασκέδασης και χαράς που θα αντικατοπτρίζει τους χαρακτήρες και τις αξίες της νύφης και του γαμπρού».

Υπενθυμίζουμε ότι ο γάμος είναι προγραμματισμένος για τις 19 Μαΐου και το ζευγάρι θα κληθεί να διανύσει μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων μέσα από την πόλη, προς τέρψιν του πλήθους που θα παραβρεθεί από όλο τον κόσμο.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης