«Nothing beats a Londoner»: Η νέα διαφήμιση της Nike «ύμνος» στο ταλέντο των Λονδρέζων

«Nothing beats a Londoner»: Η νέα διαφήμιση της Nike «ύμνος» στο ταλέντο των Λονδρέζων

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής εταιρεία αθλητικών ειδών κυκλοφορεί μια άκρως ενδιαφέρουσα διαφήμιση και «υμνεί» το ταλέντο που μπορεί να υπάρχει σε μία πολυπολιτισμική πόλη, όπως το Λονδίνο

«Nothing beats a Londoner»: Η νέα διαφήμιση της Nike «ύμνος» στο ταλέντο των Λονδρέζων
Η Nike είναι μία εταιρεία που μας έχει συνηθίσει σε διαφημίσεις-υπερπαραγωγές. Το τελευταίο της σποτάκι, έρχεται να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα των προσεγμένων διαφημίσεων και να μας εκπλήξει ευχάριστα. 

Αυτή τη φορά, η δημοφιλής εταιρεία αθλητικών ειδών κυκλοφορεί μια άκρως ενδιαφέρουσα διαφήμιση και «υμνεί» το ταλέντο που μπορεί να υπάρχει σε μία πολυπολιτισμική πόλη, όπως το Λονδίνο.

Στο βίντεο πρωταγωνιστούν διάφορες προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού και της μουσικής, 
σε μια προσπάθεια προώθησης όλων των αθλημάτων που εξιτάρουν μια πολυπολιτισμική πόλη όπως το Λονδίνο.

Η διαφήμιση έχει τίτλο «Τίποτα δε νικά έναν Λονδρέζο», και πρόκειται για ένα βίντεο τριών λεπτών όπου νέοι αθλητές περιγράφουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζουν για να παίξουν το άθλημα που αγαπούν, στην πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου.
Κλείσιμο

Στη διαφήμιση συμμετέχει ο κατά πολλούς κορυφαίους Βρετανός αθλητής, Μο Φάρα, ο προπονητής της εθνικής Αγγλίας Γκάρι Σάουθγκεϊτ που σε ρόλο... Θεού δίνει το χρίσμα σε έναν νεαρό που μάλλον δεν του πάει η φανέλα των «τριών λιονταριών», ο Χάρι Κέιν και ο Εντέν Αζάρ που μαζί με τους Ρίο Φέρντιναντ, Τζέιμι Ρέντναπ θαυμάζουν ένα γκολ, ο Άλεξ Ιγουόμπι που κουρεύεται και δεν κάνει φιλίες και ο Αντεμπάγιο Ακινφέουα που τελικά μπορεί κάποια στιγμή και να φοβηθεί.

Απολαύστε την!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης