Νότια Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα συναντηθεί με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Νότια Κορέα: Ο πρόεδρος Μουν θα συναντηθεί με την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Σε μια ακόμη επίδειξη της προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών με την ευκαιρία και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν θα συναντηθεί το Σάββατο με τον επίτιμο ηγέτη της Βόρειας Κορέας και την αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν
σε μια ακόμη επίδειξη της προσέγγισης μεταξύ των δύο χωρών με την ευκαιρία και των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, ανακοίνωσε η Σεούλ.

Ο Μουν θα γευματίσει με τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία που έστειλε η Πιονγκγιάνγκ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, ανακοίνωσε σήμερα εκπρόσωπος του Κυανού Οίκου, της νοτιοκορεατικής προεδρίας.

Στην αντιπροσωπεία αυτή μετέχει ο Κιμ Γιονγκ-Ναμ, που είναι επίτιμος ηγέτης της Βόρειας Κορέας, ο πιο υψηλόβαθμος αξιωματούχος της χώρας που έχει επισκεφθεί τη Νότια Κορέα. Μεταξύ των μελών της είναι και η Κιμ Γιο-Γιονγκ, αδελφή του Βορειοκορεάτη ηγέτη, μια προσωπικότητα που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη επιρροή στο καθεστώς.

«Ο πρόεδρος Μουν θα δεχθεί τη βορειοκορεατική αντιπροσωπεία και θα γευματίσει μαζί της στις 10 Φεβρουαρίου», δήλωσε ο Κιμ Έουι- Κιεόμ στους δημοσιογράφους, χωρίς να αποκαλύψει το μέρος όπου θα γίνει η συνάντηση.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Yonhap, φαίνεται ότι η Κιμ Γιο Γιονγκ έχει να μεταφέρει ένα προσωπικό μήνυμα από τον αδελφό της στον Μουν.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ 


ΣΧΟΛΙΑ (1)

Αμερικάνος

Δεν ξέρω ακόμα αν θα τους επιτρέψω να συναντηθούν. Θα γευματίσουν μαζί ;;; Αφού δεν με ρώτησαν ακόμα !!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης